Categorized | Social

220 de bănci noi vor fi montate în Oradea

Marți, 3 iulie a sosit cea de-a doua tranşă de bănci de odihnă, achiziţionate de Primăria Oradea de la firma S.C. Lavitex Prod S.R.L. Dacă în prima tranşă din luna mai au fost montate 230 de bănci, acum vor fi montate restul de 220.

55 de bănci din cele sosite vor fi montate în preajma locurilor de joacă recent amenajate de Primăria Oradea, cum ar fi cele de pe str. Oneştilor, str. Xenopol, Şelimbărului, Traian Lalescu şi Splaiul Crişanei (zona aparatelor de fitness de lângă Podul Sovata) iar 165 de bănci în cartierele Rogerius, Ioşia, Nufărul, Prima, Soarelui, dar şi la asociaţii de proprietari, care au făcut cerere în acest sens.

Pentru băncile achiziţionate în anii anteriori, care sunt încă în perioada de garanţie, se procedează la o relăcuire a suprafeţei lemnoase.

„Această acţiune s-a realizat deja la băncile de odihnă cuprinse între Piaţa Ferdinand şi Podul de la S.C Informatica, dar şi la băncile de lăngă terenul de fotbal de pe malul Crişului (zona Sovata)”

se afirmă într-un comunicat al Primăriei.

Pentru băncile ieşite din garanţie, Primăria Oradea a solicitat firmelor care au în concesiune astfel de zone să acţioneze la refacerea lor în cuantumul procentului de 5% din valoarea contractului, reprezentând reparare mobilier urban.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult