Categorized | Social

Parcări de aproape 450 de mii de lei pe Sfăntul Apostol Andrei și Salcâmilor

În 23 mai 2012, Primăria Oradea a început lucrările de reparaţii şi de amenajare a spaţiilor de parcări din zona străzii Sfăntul Apostol Andrei, fiind realizate 121 de parcări. Tot în cursul lunii mai, municipalitatea a început și lucrările de amenajare a unor locuri de parcare de reşedinţă pe strada Salcâmilor, amenajând 78 de locuri de parcare.

Parcările de pe strada Sfăntul Apostol Andrei au fost amenajate în spatele bisericii ortodoxe, în curtea interioară a blocurilor.

În cadrul lucrărilor au fost realizate 121 de parcări, printre care şi parcări noi, au fost montate dale trafonate şi s-a turnat un nou covor asfaltic pe parcările deja existente.

Lucrările au fost încheiate la finalul lunii iunie, urmând ca în perioada imediat următoare să se realizeze marcajele şi semnalizările rutiere.

Valoarea acestora s-a ridicat la peste 150 de mii de lei, fără TVA.

Tot în cursul lunii mai, Primăria a început și lucrările de amenajare a unor locuri de parcare de reşedinţă pe strada Salcâmilor – Asociaţia de proprietari „Meşteşugarilor”, nr. 208. În această zonă au fost amenajate 78 de locuri de parcare, termenul de finalizare a lucrărilor, fără marcare şi semnalizare, fiind 7 iulie 2012.

Lucrările au început în 14 mai 2012. Firma executantă SC Selina S.R.L a delimitat zonele cu borduri, a turnat asfalt, urmând ca în perioada imediat următoare să fie marcate şi numerotate parcările realizate.

Valoarea aproximativă a lucrărilor este de 296 de mii de lei, fără TVA.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult