Categorized | Oradea

A doua oară ar putea fi cu ghinion. Sondajul IMAS nu-i dă nicio șansă lui Băsescu!

Conform unui sondaj realizat la începutul acestei luni de IMAS prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews), la referendumul care va fi organizat duminică, 29 iulie, pentru Traian Băsescu ar vota 27,4% dintre români iar împotreiva lui, 64%. Sondajul are o eroare de eșantionare de plus, minus 3%.

IMAS Marketing şi Sondaje a realizat sondajul la comanda postului de radio Europa FM. Perioada de culegere a datelor a fost 5-7 iulie, fiind intervievate prin telefon 1000 de persoane (metoda CATI – Computer Assisted Telephone Interviews).

Toţi respondenţii au fost selectaţi în mod aleator dintr-o listă exhaustivă de numere de telefon generate aleator de calculator (atât utilizatori de telefonie mobilă, cât şi utilizatori de telefonie fixă).

Din cei 1000 de intervievați 64% s-au pronunțat în favoarea demiterii lui Traian Băsescu, în timp ce pentru şeful statului ar vota 27,4%. Conformn aceluiași sondaj 79,8 % dintre românii cu drept de vot intenționează să se prezinte la urne.

Sondajul are o eroarea de eşantionare (eroarea rezultată pentru că auditorul a extras şi analizat doar o parte a populaţiei sondate) de ±3.0%.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult