Categorized | Social

Senatul Universității din Oradea are șase membri noi

În ședința de Senat din 9 iulie au fost votați șase noi membrii ca urmare a numirii unor foști senatori aleși în funcții de conducere sau câștigării concursurilor de decani.

Astfel, la Facultatea de Științe Economice au fost votați în senat conf.univ.dr. Nicoleta Naiană Țarcă şi asist.univ.dr. Dorin Paul Bâc, ca urmare a demisiei conf.univ.dr. Liana Eugenia Meșter (numită director interimar la Departamentul de Afaceri Internaționale) și conf univ.dr. Dorin Coita (numit director interimar la Departamentul de Management – Marketing).

Locul studentului Adrian Vuşcă, demisionat ca urmare a finalizăzării studiilor, a fost luat de Bogdan Ovidiu Morar, student în anul I.

La Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică – conf.univ.dr. Marcel Sorin Pater a fost validat în locul dlui prof.univ.dr. ing. Călin Băban care a fost numit prodecan al facultăţii;

La Facultatea de Medicină şi Farmacie – conf.univ.dr. Ligia Vaida i-a luat locul conf.univ.dr. Florian Bodog, care ocupă funcţia de decan;

La Facultatea de Protecţia Mediului – asist.univ. Adrian Nicolae Vuşcan a fost validat în locul conf.univ.dr. Nicoleta Andra Lazăr care a ales să ocupe funcţia de prodecan al facultăţii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult