Categorized | Educatie

Oana Lianu a deschis concertul caritabil de la Sala Expo din Arad

Pe 5 iulie Oana Lianu a susținut un concert caritabil în sala Expo din Arad. La eveniment au participat 800 de persoane printre care Mark Schlink, vice-consul al Ambasadei SUA la Bucureşti, Sheilah Kast soţia fostului ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, Jim Rosapepe și primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Evenimentul a fost organizat de R.C.E. Speranta copiilor din Arad, cu prilejul aniversarii a 20 de ani de activitate. Copiii cu nevoi speciale, adoptati de familii normale, au sustinut la randul lor un emotionant program artistic.

Evenimentul a avut si un scop caritabil, pentru sustinerea proiectelor fundatiei. Dintre oficialitati au participat Mark Schlink, vice-consul al Ambasadei SUA la Bucureşti și Sheilah Kast, jurnalist, soţia fostului ambasadorul al Statelor Unite la Bucureşti, Jim Rosapepe (1998 -2001) iar din partea Romaniei deputatul Claudia Boghievici, primarul Aradului, Gheorghe Falca și dr. Daria Neta, directorul școlii speciale „Raza de soare”.

Au fost prezente 800 de persoane.

„Deschiderea oficiala am facut-o eu, interpretand imnurile de stat al Romaniei, respectiv al SUA, iar in concert am cântat atat folclor romanesc, cat si slagare americane”

a spus Oana Lianu.

Câteva zile mai târziu, pe 11 iulie artista a sustinut un concert „Just Love” in clubul Stage, urmând ca pe 21 iulie sa susțină un nou concert in Piata Sfatului din Brasov, cu ocazia Festivalului de Carte și Muzică.

Festivalul este organizat de Asociatia Libris Cultural in colaborare cu Primaria si Uniunea Scriitorilor din Brasov și se desfășoară între 19 și 22 iulie, fiind sprijinit și de Administratiei Fondului Cultural National.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult