Categorized | Educatie

Oana Lianu a deschis concertul caritabil de la Sala Expo din Arad

Pe 5 iulie Oana Lianu a susținut un concert caritabil în sala Expo din Arad. La eveniment au participat 800 de persoane printre care Mark Schlink, vice-consul al Ambasadei SUA la Bucureşti, Sheilah Kast soţia fostului ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, Jim Rosapepe și primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Evenimentul a fost organizat de R.C.E. Speranta copiilor din Arad, cu prilejul aniversarii a 20 de ani de activitate. Copiii cu nevoi speciale, adoptati de familii normale, au sustinut la randul lor un emotionant program artistic.

Evenimentul a avut si un scop caritabil, pentru sustinerea proiectelor fundatiei. Dintre oficialitati au participat Mark Schlink, vice-consul al Ambasadei SUA la Bucureşti și Sheilah Kast, jurnalist, soţia fostului ambasadorul al Statelor Unite la Bucureşti, Jim Rosapepe (1998 -2001) iar din partea Romaniei deputatul Claudia Boghievici, primarul Aradului, Gheorghe Falca și dr. Daria Neta, directorul școlii speciale „Raza de soare”.

Au fost prezente 800 de persoane.

„Deschiderea oficiala am facut-o eu, interpretand imnurile de stat al Romaniei, respectiv al SUA, iar in concert am cântat atat folclor romanesc, cat si slagare americane”

a spus Oana Lianu.

Câteva zile mai târziu, pe 11 iulie artista a sustinut un concert „Just Love” in clubul Stage, urmând ca pe 21 iulie sa susțină un nou concert in Piata Sfatului din Brasov, cu ocazia Festivalului de Carte și Muzică.

Festivalul este organizat de Asociatia Libris Cultural in colaborare cu Primaria si Uniunea Scriitorilor din Brasov și se desfășoară între 19 și 22 iulie, fiind sprijinit și de Administratiei Fondului Cultural National.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult