Categorized | Social

Până la sfârșitul lunii, zona Adona II din Nufărul va fi amenajată complet

Amenajarea zonei Adona II a avansat mult, lucrările urmând a fi finalizate până la sfârşitul acestei luni. Au fost deja amenajate 133 de locuri de parcare, au fost asfaltate şi amenajate accesele pietonale la blocuri şi trotuarele aferente iar zona carosabilă a fost încadrată cu borduri.

Lucrările în zona Adona II au început anul acesta în 23 aprilie şi se realizează în cadrul investiţiei „Realizare căi de acces în cartierul Nufărul – Şoseaua de centură a Municipiului Oradea, inclusiv utilităţi aferente Etapa II”.

Este deja finalizat podul de pe str. Nojoridului până pe strada nou creată, care face legătura cu Gheorghe Asachi.

În acesată zonă au fost amenajate 133 de locuri de parcare, care vor deserivi locuitorii din zonă, au fost asfaltate şi amenajate accesele pietonale la blocuri şi trotuarele aferente.

Zona carosabilă a fost încadrată cu borduri, urmând ca în final să fie amplasate şi semnalizările rutiere. În acest moment, iluminatul public a fost deja introdus, iar stâlpii sunt funcţionali.

Lucrările sunt executate de firma Selina, iar valoarea contractului de lucrări este de peste 1,3 milioane lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Până la sfârșitul lunii, zona Adona II din Nufărul va fi amenajată complet”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Până la sfârșitul lunii, zona Adona II din Nufărul va fi amenajată complet […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult