Categorized | Social

Până la sfârșitul lunii, zona Adona II din Nufărul va fi amenajată complet

Amenajarea zonei Adona II a avansat mult, lucrările urmând a fi finalizate până la sfârşitul acestei luni. Au fost deja amenajate 133 de locuri de parcare, au fost asfaltate şi amenajate accesele pietonale la blocuri şi trotuarele aferente iar zona carosabilă a fost încadrată cu borduri.

Lucrările în zona Adona II au început anul acesta în 23 aprilie şi se realizează în cadrul investiţiei „Realizare căi de acces în cartierul Nufărul – Şoseaua de centură a Municipiului Oradea, inclusiv utilităţi aferente Etapa II”.

Este deja finalizat podul de pe str. Nojoridului până pe strada nou creată, care face legătura cu Gheorghe Asachi.

În acesată zonă au fost amenajate 133 de locuri de parcare, care vor deserivi locuitorii din zonă, au fost asfaltate şi amenajate accesele pietonale la blocuri şi trotuarele aferente.

Zona carosabilă a fost încadrată cu borduri, urmând ca în final să fie amplasate şi semnalizările rutiere. În acest moment, iluminatul public a fost deja introdus, iar stâlpii sunt funcţionali.

Lucrările sunt executate de firma Selina, iar valoarea contractului de lucrări este de peste 1,3 milioane lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Până la sfârșitul lunii, zona Adona II din Nufărul va fi amenajată complet”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Până la sfârșitul lunii, zona Adona II din Nufărul va fi amenajată complet […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult