Categorized | Social

Investiţiile în școlile din Oradea, continuă

Viceprimarul Oradiei, Ovidiu Mureşan a prezetat marți, într-o conferință de presă, investiţiile făcute de administraţia locală atât pentru construirea unor noi unităţi de învăţământ, cât şi pentru realizarea unor reparaţii capitale.

Conform reprezentantului municipalității, în acest moment se lucrează intens la finalizarea noii grădiniţe de pe str. Lisz Ferenc – Grădiniţa nr. 56, deoarece se doreşte ca lucrările interioare să fie gată în această toamnă, până la începutul anului şcolar, chiar dacă lucrările la exterior vor continua şi după această dată.

„În anul 2012 au fost alocaţi  8 milioane lei din bugetul local pentru investiţii şi reparaţii capitale în unităţile de învăţământ.

Toate lucrările desfăşurate fac parte din obiectivul administraţiei locale şi suntem siguri că, lucrările vor fi realizate la termenele stabilite şi la stadardele de calitatea impuse”

a spus viceprimarul Ovidiu Mureşan

Totodată, până la 1 august vor fi finalizate investiţiile făcute în amenajări interioare la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu. Valoarea totală a lucrărilor realizate aici este de 1.067.856 lei.

De asemenea, la Grădiniţa nr. 46 se vor realiza lucrări pentru termoizolarea faţadei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4426 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult