Categorized | Social

Investiţiile în școlile din Oradea, continuă

Viceprimarul Oradiei, Ovidiu Mureşan a prezetat marți, într-o conferință de presă, investiţiile făcute de administraţia locală atât pentru construirea unor noi unităţi de învăţământ, cât şi pentru realizarea unor reparaţii capitale.

Conform reprezentantului municipalității, în acest moment se lucrează intens la finalizarea noii grădiniţe de pe str. Lisz Ferenc – Grădiniţa nr. 56, deoarece se doreşte ca lucrările interioare să fie gată în această toamnă, până la începutul anului şcolar, chiar dacă lucrările la exterior vor continua şi după această dată.

„În anul 2012 au fost alocaţi  8 milioane lei din bugetul local pentru investiţii şi reparaţii capitale în unităţile de învăţământ.

Toate lucrările desfăşurate fac parte din obiectivul administraţiei locale şi suntem siguri că, lucrările vor fi realizate la termenele stabilite şi la stadardele de calitatea impuse”

a spus viceprimarul Ovidiu Mureşan

Totodată, până la 1 august vor fi finalizate investiţiile făcute în amenajări interioare la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu. Valoarea totală a lucrărilor realizate aici este de 1.067.856 lei.

De asemenea, la Grădiniţa nr. 46 se vor realiza lucrări pentru termoizolarea faţadei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult