Categorized | Sport

Punct și de la capăt. După Olimpia Satu Mare, urmează FC Szeged!

FC Bihor a început cu o victorie seria jocurilor amicale, de pregătire din această vară. După meciul câștigat cu 2-0 cu Olimpia Satu Mare, roș-albaștrii vor mai juca un amical cu maghiarii de la Szeged și apoi vor pleca în cantonament în Italia.

Sâmbătă, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, echipa bihoreană a primit vizita formației de ligă a III-a, Olimpia Satu Mare, grupare antrenată de fostul jucător al Stelei, Tiberiu Csik.

La capătul unui joc în care FC Bihor a fost stăpână pe situație, controlând disputa, creându-și cele mai multe ocazii de gol, dar și cu unele zvâcniri ale oaspeților, cel puțin în debutul confruntării, „roș-albaștrii” s-au impus cu scorul de 2-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

Primul gol al confruntării l-a marcat Sulea, în minutul 25, în urma unei centrări venite de la Zanardini, de pe dreapta. Sulea a reluat imparabil, sub transversal, din 6 metri.

În partea a doua, după ce cei doi antrenori, Gheorghe Ghiț la FC Bihor, respectiv Tiberiu Csik de la oaspeți, au schimbat complet echipele, trimițând în teren jucători noi, mai mult tineri și rezerve, a venit și golul al doilea, marcat tot de FC Bihor, printr-o foarte frumoasă execuție a decarului Sorian. Acesta a șutat cu efect din afara careului, la colțul lung al porți oaspeților, mingea ducându-se aproape de vinclu.

Una, peste alta, a fost un joc bun pentru început pentru ambele echipe, cei doi tehnicieni putând observa la lucru întregul lot de jucători, timp de 45 de minute.

Antrenorul gazdelor, Gheorghe Ghiț a trimis în teren în prima repriză echipa: A. Popescu – Zanardini, Oltean, Petrache, Diarra (min. 17 Simic) – Florean, Coroian, Korujev, Bic – Hadăr și Sulea.

Echipa din prima repriză de la Olimpia Satu Mare a fost: Șuta – Moș, Silaghi, Iuhas, Homorozan – Marian Pop, Micaș, Botoș, Hanus – Marinaș și Dragoș.

În partea a doua la FC Bihor au jucat: A. Popescu (min. 80 I. Pop) – Ionescu, Bactăr, Matei, Simic – Sorian, M. Popa, Goge, Fl. Pop – Ov. Popa, Hadăr (min 67 Iorgovan).

Cantonament la Coccaglio

La FC Bihor, titular în poartă a fost A. Popescu revenit la echipă, unde va continua și-n sezonul următor. De asemenea, au fost utilizați și jucătorii veniți în probe, fundașul stânga sârb, Simic, și mijlocașii Korujev (bulgar) și Goge. Acesta din urmă a venit de la FCM Tg. Mureș, dar el a evoluat și la CSM Rm. Vâlcea.

„A fost un joc bun. Am regăsit lucrurile pe care le exersăm în această perioadă la antrenamente. Au fost 45 de minute de joc pentru toată lumea.

Sunt şi lucruri care trebuie îmbunătăţite, dar sunt normale la stadiul pregătirilor în care ne aflăm”

a declarat, antrenorul orădean Gheorghe Ghiț.

În următorul joc amical, FC Bihor va întâlni sâmbăta viitoare, pe 28 iulie, la Gyula, echipa maghiară Szeged.

Apoi, marți, pe data de 31 iulie, va începe cantonamentul din Italia, de la Coccaglio, prevăzut până pe 10 august.

Până atunci însă, la echipă va mai da probe și un fundaș central.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Punct și de la capăt. După Olimpia Satu Mare, urmează FC Szeged!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Punct și de la capăt. După Olimpia Satu Mare, urmează FC Szeged! […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult