Categorized | Educatie

Oradea, capitala florilor pentru o zi

Primăria municipiului Oradea, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, organizează, sub egida „Fereastră deschisă spre Europa – 2012” o nouă ediţie a Carnavalului Florilor. Evenimentul va avea loc marți, 21 august 2012 și se va desfășura pe traseul bulevardul Dacia – parcarea din faţa bisericii Baratok de la capătul pietonalului.

Carnavalul va începe la ora 14:00, urmând ca până la 16:00, alaiul carelor alegorice să străbată B-dul Dacia – blocurile Zigzag și Parcul Petőfi, pentru a se opri în parcarea din faţa bisericii romano-catolice de la capătul pietonalului.

Acolo, carele alegorice vor putea fi văzute până la ora 19:00. Alături de acestea, alaiul va fi format din trupe de dans popular şi trupe de majorete din Bihor şi Hajdu-Bihar.

„În numele administraţiei locale, invit cetăţenii să admire şi în acest an alaiul carelor alegorice care vor sosi în Oradea de la Carnavalul Florilor din Debreţin.

Totodată, îi invit să ia parte şi la evenimentele organizate în parcarea de la capătul pietonalului”

a afirmat primarul Ilie Bolojan.

În parcarea din faţa bisericii romano-catolice va fi amenajată o scenă, pe care, între orele 17:0 – 21:00 vor ţine spectacole Trupa de majorete „Aranypálma” din Oradea, Trupa de dans modern „Tini Dance” din Săcuieni, Trupa de majorete „Főnix” din Oradea și Trupa de dans hip-hop „Clevers” din Suplacu de Barcău, Marghita şi Oradea.

La eveniment va mai participa, în cadrul unui Festival de muzică, „Star-group” de la Francisc Hubic Oradea (coordonator prof. Monica Molnar), precum şi formaţia „Vegas Music Band” din Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4298 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Oradea, capitala florilor pentru o zi”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult