Categorized | Educatie

Oradea, capitala florilor pentru o zi

Primăria municipiului Oradea, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor, organizează, sub egida „Fereastră deschisă spre Europa – 2012” o nouă ediţie a Carnavalului Florilor. Evenimentul va avea loc marți, 21 august 2012 și se va desfășura pe traseul bulevardul Dacia – parcarea din faţa bisericii Baratok de la capătul pietonalului.

Carnavalul va începe la ora 14:00, urmând ca până la 16:00, alaiul carelor alegorice să străbată B-dul Dacia – blocurile Zigzag și Parcul Petőfi, pentru a se opri în parcarea din faţa bisericii romano-catolice de la capătul pietonalului.

Acolo, carele alegorice vor putea fi văzute până la ora 19:00. Alături de acestea, alaiul va fi format din trupe de dans popular şi trupe de majorete din Bihor şi Hajdu-Bihar.

„În numele administraţiei locale, invit cetăţenii să admire şi în acest an alaiul carelor alegorice care vor sosi în Oradea de la Carnavalul Florilor din Debreţin.

Totodată, îi invit să ia parte şi la evenimentele organizate în parcarea de la capătul pietonalului”

a afirmat primarul Ilie Bolojan.

În parcarea din faţa bisericii romano-catolice va fi amenajată o scenă, pe care, între orele 17:0 – 21:00 vor ţine spectacole Trupa de majorete „Aranypálma” din Oradea, Trupa de dans modern „Tini Dance” din Săcuieni, Trupa de majorete „Főnix” din Oradea și Trupa de dans hip-hop „Clevers” din Suplacu de Barcău, Marghita şi Oradea.

La eveniment va mai participa, în cadrul unui Festival de muzică, „Star-group” de la Francisc Hubic Oradea (coordonator prof. Monica Molnar), precum şi formaţia „Vegas Music Band” din Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4258 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Oradea, capitala florilor pentru o zi”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult