Categorized | Sport

FC Bihor a câștigat amicalul de la Baia Mare cu 2-1

În penultimul joc amical pe care l-a disputat în perioada pregătirilor din această vară, formația orădeană de fotbal FC Bihor s-a impus sâmbătă la Baia Mare, cu scorul de 2-1(1-0), în fața echipei locale, FC Maramureș.

Meciul a fost tranșat de bihoreni încă din minutul 2 al reprizei a doua, atunci când Mărkuș a marcat golul al doilea, după o pasă primită de la Sulea. Scorul a fost deschis însă de George Pușcaș, în minutul 26, acesta finalizând în urma unor pase succesive în careul gazdelor.

Golul de onoare al maramureșenilor a survenit cu 15 minte înainte de final, prin Mamadou.

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiț a început acest joc în formula: Popescu – Ionescu, Petrache, Tânc, Lupu –  Florean, M. Popa, Sorian, Bic – Pușcaș și Mărkuș. Pe parcurs au mai fost introduși însă și: Pogacsics – Fl. Pop, Sulea, Korudjiev, Sinik, Matei, Ov. Popa și Diarra.

Nu au jucat la Baia Mare pentru FC Bihor: Oltean, Voiculeț, Selagea, Hadăr și Zanardini.

Noutatea în acest joc a constituit-o fundașul Tânc, cel care a revenit la echipă și care va fi oprit în lotul pentru sezonul următor.

„A fost un antrenament bun. Au fost momente ale jocului care m-au mulțumit”

a declarat, la final, antrenorul Gheorghe Ghiț.

În următorul și ultimul joc amical din această vară pentru FC Bihor, echipa orădeană va primi pe teren propriu replica arădenilor de la UTA. Jocul cu „Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc” va avea loc sâmbătă, 25 august, de la ora 11, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult