Categorized | Sport

FC Bihor a câștigat amicalul de la Baia Mare cu 2-1

În penultimul joc amical pe care l-a disputat în perioada pregătirilor din această vară, formația orădeană de fotbal FC Bihor s-a impus sâmbătă la Baia Mare, cu scorul de 2-1(1-0), în fața echipei locale, FC Maramureș.

Meciul a fost tranșat de bihoreni încă din minutul 2 al reprizei a doua, atunci când Mărkuș a marcat golul al doilea, după o pasă primită de la Sulea. Scorul a fost deschis însă de George Pușcaș, în minutul 26, acesta finalizând în urma unor pase succesive în careul gazdelor.

Golul de onoare al maramureșenilor a survenit cu 15 minte înainte de final, prin Mamadou.

Antrenorul orădean Gheorghe Ghiț a început acest joc în formula: Popescu – Ionescu, Petrache, Tânc, Lupu –  Florean, M. Popa, Sorian, Bic – Pușcaș și Mărkuș. Pe parcurs au mai fost introduși însă și: Pogacsics – Fl. Pop, Sulea, Korudjiev, Sinik, Matei, Ov. Popa și Diarra.

Nu au jucat la Baia Mare pentru FC Bihor: Oltean, Voiculeț, Selagea, Hadăr și Zanardini.

Noutatea în acest joc a constituit-o fundașul Tânc, cel care a revenit la echipă și care va fi oprit în lotul pentru sezonul următor.

„A fost un antrenament bun. Au fost momente ale jocului care m-au mulțumit”

a declarat, la final, antrenorul Gheorghe Ghiț.

În următorul și ultimul joc amical din această vară pentru FC Bihor, echipa orădeană va primi pe teren propriu replica arădenilor de la UTA. Jocul cu „Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc” va avea loc sâmbătă, 25 august, de la ora 11, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

This post was written by:

- who has written 4326 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult