Categorized | Social

Primăria a colectat mai multe impozite și taxe decât anul trecut

Primăria Oradea a reușit să adune în primele 7 luni ale acestui an la bugetul local venituri fiscale (impozite şi taxe locale) de 52,79 milioane lei. Suma este mai mare decât cea încasată în perioada similară din anul trecut cu aproximativ 0,8 milioane lei, adică un plus de 1,53%.

Directorul executiv al Direcţiei Economice din Primăria Oradea, Eduard Florea a prezentat luni în cadrul unei conferinţe de presă, situaţia încasării veniturilor fiscale (impozite şi taxe locale) după primele 7 luni ale acestui an.

La nivelul evidenţelor fiscale ale Primăriei Oradea, totalul veniturilor fiscale (impozite şi taxe locale) adunate în primele 7 luni ale acestui an se ridică la 52,79 milioane lei. Suma este mai mare decât cea încasată în perioada similară din anul trecut cu aproximativ 0,8 milioane lei, adică un plus de 1,53%.

„Faţă de nivelul aşteptat al veniturilor fiscale, realizările din primele 7 luni reprezintă 63% din veniturile planificate, existând premise pentru atingerea la finele anului a nivelului respectiv”

a spus directorul economic Eduard Florea.

„După termenul celei de-a doua scadenţe de plată a anului 2012, respectiv data de 30 septembrie, Primăria Oradea va emite somaţii de plată şi titluri executorii pentru toţi contribuabilii persoane fizice şi juridice care înregistrează restanţe la plata impozitelor şi taxelor locale”,

a incheiat directorul economic al Primăriei Oradea, Eduard Florea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult