Categorized | Social

Primăria a colectat mai multe impozite și taxe decât anul trecut

Primăria Oradea a reușit să adune în primele 7 luni ale acestui an la bugetul local venituri fiscale (impozite şi taxe locale) de 52,79 milioane lei. Suma este mai mare decât cea încasată în perioada similară din anul trecut cu aproximativ 0,8 milioane lei, adică un plus de 1,53%.

Directorul executiv al Direcţiei Economice din Primăria Oradea, Eduard Florea a prezentat luni în cadrul unei conferinţe de presă, situaţia încasării veniturilor fiscale (impozite şi taxe locale) după primele 7 luni ale acestui an.

La nivelul evidenţelor fiscale ale Primăriei Oradea, totalul veniturilor fiscale (impozite şi taxe locale) adunate în primele 7 luni ale acestui an se ridică la 52,79 milioane lei. Suma este mai mare decât cea încasată în perioada similară din anul trecut cu aproximativ 0,8 milioane lei, adică un plus de 1,53%.

„Faţă de nivelul aşteptat al veniturilor fiscale, realizările din primele 7 luni reprezintă 63% din veniturile planificate, existând premise pentru atingerea la finele anului a nivelului respectiv”

a spus directorul economic Eduard Florea.

„După termenul celei de-a doua scadenţe de plată a anului 2012, respectiv data de 30 septembrie, Primăria Oradea va emite somaţii de plată şi titluri executorii pentru toţi contribuabilii persoane fizice şi juridice care înregistrează restanţe la plata impozitelor şi taxelor locale”,

a incheiat directorul economic al Primăriei Oradea, Eduard Florea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4420 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult