Categorized | Social

ATP Exodus investește 2,5 milioane euro în Oradea, într-un showroom pentru Mercedes-Benz și Mazda

ATP Exodus își continuă strategia de dezvoltare la nivel național, pregătind inaugurarea unui nou centru autorizat pentru două dintre mărcile din portofoliul ATP Exodus, Mercedes-Benz și Mazda, la Oradea. Valoarea totală a investiției se ridică la 2,5 milioane de Euro.

Cu o suprafață construită de 2.200 de metri pătrați, centrul va găzdui un showroom și service pentru cele două mărci, spații pentru reparația camioanelor și vehiculelor comerciale multibrand, dar și pentru vânzarea vehiculelor rulate.

„Contrar tendinței generale de reducere a cheltuielilor, noi am decis să mergem mai departe cu investițiile, chiar dacă piața auto a continuat să se contracte continuu pe fondul crizei economice globale și a unei cereri interne foarte reduse.

Rămânem prudenți în ceea ce privește cheltuielile, dar considerăm că motorul dezvoltării unei companii pe termen lung sunt investițiile.”

a spus Mircea Cirț, directorul general al ATP Exodus.

Grupul ATP Exodus a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 71,3 milioane de Euro, în creștere cu 20% față de 2010.

Pe fondul unei contracții puternice a pieței auto locale, care a înregistrat o scădere cu aproximativ 16% comparativ cu primele șase luni ale anului trecut, compania se așteaptă să își mențină în acest an vânzările la nivelul celor din 2011.

Înființat în 1995, grupul ATP Exodus este lider pe piața pieselor de schimb și accesorii pentru vehicule și dealer al mărcilor Mercedes-Benz, Mazda, Opel și MAN, având o rețea de 32 de sucursale la nivel național și alte nouă în Bulgaria, Serbia și Ungaria, și o echipă de 650 de angajați.

Din componența grupului ATP Exodus fac parte următoarele firme: ATP Exodus SRL (distribuție piese și accesorii pentru autovehicule), ATP Exodus & CO (dealer autorizat Mercedes-Benz și Mazda), ATP Exodus & AM (dealer autorizat Opel), TTS (dealer autorizat MAN) și firma Elka Trans Logistic, care gestionează transportul internațional de mărfuri și flota întregului grup ATP Exodus.

Flota este compusă din 220 de mașini, care pot fi externalizate către terți pentru închirieri, transport de marfă, servicii de recuperare și tractare.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult