Categorized | Sport

FC Bihor pleacă la drum cu un echipament inedit, patru jucători nou-veniți și multe speranțe

Roș-albaștrii și-au prezentat joi noile achiziții, precum și echipamentul de joc pentru sezonul 2012-2013, în cadrul unei festivități care s-a desfășurat la Complexul Lotus Center. Astfel, jucătorii lui FC Bihor vor juca în deplasare în echipament alb, cu inserții roșii, și acasă, în culorile clubului – roșu și albastru. Cei patru noi veniți care s-au alăturat lotului sunt Adrian Voiculeț, Andrei Tânc, George Korudjiev și Ognijen Sinik.

În prezența câtorva oficialități, precum viceprimarul Ovidiu Mureșan, antrenorul emerit Emerich Jenei, directorul clubului Crișul, Ionel Bungău, sau directorul LPS Bihorul, Dan Matei, a întregii echipe, în frunte cu staff-ul tehnic, dar și a reprezentanților mass-media, a suporterilor sau a unor foști jucători și antrenori ai clubului de fotbal fanion al județului, conducerea FC Bihor i-a prezentat pe cei patru care au completat lotul de jucători în această vară.

Este vorba despre atacantul Adrian Voiculeț, Andrei Tânc, George Korudjiev și Ognijen Sinik.

Atacantul Adrian Voiculeț a revenit la FC Bihor, la vârsta de 27 de ani, după ce a mai activat la formația fanion a județului în perioada 2006-2007, când a disputat sub tricoul „roș-albastru” 23 de jocuri, marcând și 8 goluri.

Adrian Voiculeț născut la data de 10 iunie 1985, la Sibiu, și care măsoară 1,80 m, având 79 kg, a revenit la Oradea de la CS Mioveni, dar el a mai evoluat în cariera sa la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Unirea Alba Iulia, FC Argeș, UTA și FC Brașov. Voiculeț va purta la FC Bihor tricoul cu numărul 13.

Andrei Tânc, este fundaș central și la 26 de ani se reîntoarce, de asemenea, la FC Bihor, după ce a mai evoluat pentru formația orădeană în perioada 2009-2010. El s-a născut pe 3 octombrie 1985 și a venit la Oradea de la Voința Sibiu. Tânc va evolua la FC Bihor în noul sezon cu numărul 26.

George Asenou Korudjiev este bulgar, are 24 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central. El s-a născut pe dată de 2 martie 1998, are 1,72 m înălțime și 72 kg greutate, a venit la FC Bihor de la Caliacra Cabonna, din prima ligă bulgară. Numărul cu care va evolua Korudjiev la FC Bihor în următorul sezon va fi 16.

În fine, dar nu în ultimul rând, Ognjen Sinik este sârb, are 25 de ani, evoluează pe postul de fundaș stânga și s-a născut în localitatea Gradiska, pe data de 27 octombrie 1986. El are 1,77 m și 76 kg și a venit la Oradea de la echipa sârbă Srem SM, dar a mai evoluat în cariera lui la: Sindelic Belgrad, Dinamo Pancevo, Mladost Apatin, precum și în Superliga din Albania, la FK Tirana.

Tricouri noi la 175 de lei pentru fani

După prezentarea jucătorilor transferați în această vară, a fost prezentat apoi și echipamentul cu care FC Bihor va aborda noul sezon competițional.

În fața celor prezenți, Andrei Popescu a prezentat echipamentul pentru portari, fundașul Iulian Petrache echipamentul alb, cu inserții roșii, echipament pe care echipa orădeană îl va folosi în jocurile din deplasare, iar căpitanul Sergiu Oltean, echipamentul principal, în culorile clubului, roșu și albastru, echipament pe care bihorenii îl vor folosi în special în jocurile de pe teren propriu.

De precizat faptul că suporterii pot achiziționa, de la sediul clubului FC Bihor, de pe strada Iosif Vulcan, nr. 11, tricouri cu noul echipament al orădenilor, personalizat, inscripționat cu numărul jucătorilor favoriți. Prețul unui tricou este de 175 de lei.

În încheiere, conducerea clubului, prin vocea președintelui Șerban Morcan a ținut să reamintească faptul că abonamentele pentru noul sezon la jocurile de pe teren propriu al echipei FC Bihor vor fi de 100 de lei, prețul unui bilet de intrare la joc va rămâne de 10 lei, iar femeile, pensionarii, copii sub 14 ani și, noutatea, liceenii, pe bază de carnet de elev, vor avea acces gratuit pe stadion.

Jucătorii nou-veniți, antrenorul Gheorghe Ghiț, președintele Șerban Morcan, s-au declarat încrezători în privința noului sezon fotbalistic pentru echipa de fotbal fanion a județului, lucru pe care l-au exprimat, de altfel și viceprimarul Ovidiu Mureșan și reputatul antrenor Emerich Jenei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult