Categorized | Sport

FC Bihor întâlnește Luceafărul în Cupa României

Miercuri, 29 august, FC Bihor va debuta în noul sezon competițional într-un meci împotriva vecinei de județ Luceafărul Felix. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, va începe la ora 17:30 și va conta pentru turul IV al Cupei României Timișoreana.

Înaintea confruntării, antrenorul Gheorghe Ghiț se confruntă cu o singură problemă de efectiv, italianul Francesco Zanardini fiind accidentat.

El va trebui să se opereze de menisc.

„Sper să fie un meci reușit. Este Cupa României, o competiție specială. Mă aștept să fie un spectacol fotbalistic, astfel încât spectatorul orădean să plece mulțumit de la stadion”

a declarat Gheorghe Ghiț.

Biletele de intrare la joc vor fi de 10 lei. Pensionarii, femeile, copii sub 14 ani, precum și liceeni, pe bază de carnet de elev, au acces gratuit.

Facilitățile sunt valabile întregul sezon competițional 2012-2013 (atât în cupă, cât și în campionat).

Meciul de miercuri va fi urmat duminică de primul joc din campionat, cel din deplasare, cu CS Mioveni. Acesta va începe la ora 11:00, echipa urmând a se deplasa spre Mioveni, vineri.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult