Categorized | Educatie

Târg cu bucate alese și muzică populară

„Târgul fermierilor bihoreni”, eveniment care va avea loc în weekend, în parcarea ,,Era Shopping Park” va avea un program variat. Pe lângă bucatele autohtone și de calitate care vor putea fi achiziționate de la fermieri, iubitorii muzicii se vor putea delecta participând la mai multe concerte de muzică populară.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, va organiza, în cadrul manifestării tradiționale ,,Târgul fermierilor bihoreni”, un frumos program artistic în zilele de 31 august, 1, 2 septembrie.

La acest eveniment vor evolua pe scena amplasată  în parcarea ,,Era Shopping Park”, formații artistice și soliști de muzică populară din județul Bihor.

Program:

1

Vineri 31 august 2012, orele 18-20:

Ansamblul folcloric profesionist ,,Crișana”

Sâmbătă 1 septembrie 2012, orele 18- 20:

Soliști invitați special: Monica Blaga, Lucian Huș, Piscoi Ovidiu, Ioana Urs

Ansamblul folcloric ,,Nuntașii Bihorului”

Duminică 2 septembrie 2012, orele 18-20:

Ansamblul folcloric  ,,Bărdăuța”  din Borod

Ansamblul folcloric ,,Țara Crișurilor”

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Târg cu bucate alese și muzică populară”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult