Categorized | Educatie

Târg cu bucate alese și muzică populară

„Târgul fermierilor bihoreni”, eveniment care va avea loc în weekend, în parcarea ,,Era Shopping Park” va avea un program variat. Pe lângă bucatele autohtone și de calitate care vor putea fi achiziționate de la fermieri, iubitorii muzicii se vor putea delecta participând la mai multe concerte de muzică populară.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor, va organiza, în cadrul manifestării tradiționale ,,Târgul fermierilor bihoreni”, un frumos program artistic în zilele de 31 august, 1, 2 septembrie.

La acest eveniment vor evolua pe scena amplasată  în parcarea ,,Era Shopping Park”, formații artistice și soliști de muzică populară din județul Bihor.

Program:

1

Vineri 31 august 2012, orele 18-20:

Ansamblul folcloric profesionist ,,Crișana”

Sâmbătă 1 septembrie 2012, orele 18- 20:

Soliști invitați special: Monica Blaga, Lucian Huș, Piscoi Ovidiu, Ioana Urs

Ansamblul folcloric ,,Nuntașii Bihorului”

Duminică 2 septembrie 2012, orele 18-20:

Ansamblul folcloric  ,,Bărdăuța”  din Borod

Ansamblul folcloric ,,Țara Crișurilor”

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Târg cu bucate alese și muzică populară”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult