Categorized | Oradea

Toamna începe cu „Târgul Fermierilor Bihoreni”

Începutul toamnei va aduce la ERA Park cea de-a a patra ediție a Târgului Agro Bihor – „Targul Fermierilor Bihoreni”, ediția 2012. Orădenii se vor putea bucura de prezența a numeroși producători și comercianți din țară și străinătate.

Evenimentul se va desfasura intre 31 august si 2 septembrie la ERA Park, asa cum s-au obisnuit oradenii in utlimii ani.

Cei care viziteaza targul se vor putea bucura de prezenta a numerosi producatori si comercianti din intreaga tara si strainatate, care vor expune produse precum: fructe, legume, flori, animale domestic, utilaje si echipamente agricole.

In plus, oradenii vor avea parte de distractie traditionala cu programele artistice oferite de de ansambluri populare bihorene, de-a lungul tuturor celor trei zile intre orele 18:00- 20:00

Targul este organizat de Camera Agricola a Judetului Bihor, Consiliul Judetean Bihor, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Bihor si Era Park Oradea

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult