Categorized | Sport

FC Bihor speră la un start bun împotriva Unirii Alba Iulia

În cadrul etapei a II-a din noua ediție de campionat a Ligii a II-a, FC Bihor va susține sâmbătă, de la ora 13:00, primul meci pe teren propriu, împotriva Unirii din Alba Iulia. Bihorenii speră într-un start bun, după punctul câştigat în deplasare la Mioveni.

Meciul se va desfăşura pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” şi va fi transmis în direct de Digi Sport.

„Sper să legăm egalul din deplasare cu trei puncte acasă, ceea ce ar însemna un început de campionat bun. Întâlnim o echipă care se organizează foarte bine pe faza defensivă. Sper să reușim să câștigăm sâmbătă”

a declarat antrenorului lui Fc Bihor, Gheorghe Ghiț.

Roş-albaştrii nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea acestui joc.

Tot sâmbătă, de la ora 11:00 cealaltă echipă a judeţului, Luceafărul Oradea va juca în deplasare, la Târgu Mureş cu una dintre candidatele la promovare, Fotbal Club Municipal.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “FC Bihor speră la un start bun împotriva Unirii Alba Iulia”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult