Categorized | Social

Cursuri gratuite în Orășelul Copiilor din Oradea

Mihaela Dindelegan, reprezentanta Orăşelului Copiilor, a susţinut joi o conferinţă de presă în care a prezentat parteneriatul inedit încheiat săptâmâna trecută între Orăşelul Copiilor şi Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea, prin care profesorii de la Palat vor preda 12 cursuri gratuite în Orăşelul Copiilor.

Cele 12 cursuri nu s-au mai ţinut până acum în Orăşel, cu excepţia cursului de dans modern. Printre ele se numără: show dance, dans modern şi contemporan, gimnastică ritmică – elemente de balet, canto –  muzică uşoară, canto popular, artă fotografică, modelaj în lut (roata olarului), fenomene misterioase (se va baza pe realizarea mai multor experimente), artă manuală, teatru, vioară, instrumente de suflat, minunile naturii (geologie).

„În acest mod şi copiii  lipsiţi de posibilităţi materiale sau cu posibilităţi financiare mai modeste, şi nu numai, pot să îşi petreacă timpul liber în siguranţă, într-un mediu educativ, constructiv care cu siguranţă îşi va pune o amprentă pozitivă asupra dezvoltării lor ulterioare”

a spus iniţiatoarea proiectului, consilier Mihaela Dindelegan.

Cele 12 cursuri gratuite se vor desfăşura în intervalul septembrie 2012 -iunie 2013. Cursurile sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani şi vor fi susţinute de profesori specializaţi de la Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea.

Din fiecare curs se va ţine câte o oră pe săptâmână. Cei interesaţi pot să se înscrie începând de luni, 17 septembrie.

Înscrierea se va face la Orăşelul Copiilor unde, la intrare, vor fi puse la dispoziție formulare speciale pentru cele 12 cursuri gratuite.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult