Categorized | Social

Cursuri gratuite în Orășelul Copiilor din Oradea

Mihaela Dindelegan, reprezentanta Orăşelului Copiilor, a susţinut joi o conferinţă de presă în care a prezentat parteneriatul inedit încheiat săptâmâna trecută între Orăşelul Copiilor şi Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea, prin care profesorii de la Palat vor preda 12 cursuri gratuite în Orăşelul Copiilor.

Cele 12 cursuri nu s-au mai ţinut până acum în Orăşel, cu excepţia cursului de dans modern. Printre ele se numără: show dance, dans modern şi contemporan, gimnastică ritmică – elemente de balet, canto –  muzică uşoară, canto popular, artă fotografică, modelaj în lut (roata olarului), fenomene misterioase (se va baza pe realizarea mai multor experimente), artă manuală, teatru, vioară, instrumente de suflat, minunile naturii (geologie).

„În acest mod şi copiii  lipsiţi de posibilităţi materiale sau cu posibilităţi financiare mai modeste, şi nu numai, pot să îşi petreacă timpul liber în siguranţă, într-un mediu educativ, constructiv care cu siguranţă îşi va pune o amprentă pozitivă asupra dezvoltării lor ulterioare”

a spus iniţiatoarea proiectului, consilier Mihaela Dindelegan.

Cele 12 cursuri gratuite se vor desfăşura în intervalul septembrie 2012 -iunie 2013. Cursurile sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani şi vor fi susţinute de profesori specializaţi de la Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea.

Din fiecare curs se va ţine câte o oră pe săptâmână. Cei interesaţi pot să se înscrie începând de luni, 17 septembrie.

Înscrierea se va face la Orăşelul Copiilor unde, la intrare, vor fi puse la dispoziție formulare speciale pentru cele 12 cursuri gratuite.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult