Categorized | Sport

Cu o asemenea apărare, nu au ce căuta în Liga I! Corona Braşov – FC Bihor 3-2

În ciuda unui scor strâns și cu o întoarcere spectaculoasă a scorului, meciul dintre Corona Brașov și FC Bihor a fost o dovadă în plus a faptului că nu poți ajunge departe în nicio competiție fără o apărare solidă.

Prima ocazie serioasă a partidei a venit în minutul 18, când formaţia gazdă a izbutit deschiderea scorului prin Ion Cornel Coman, acesta înscriind cu un lob de la 11 metri. Tot brașovenii au înscris și la începutul reprizei a doua, meciul părând că se îndreaptă spre o victorie clară a gazdelor. Marcatorul a fost acelaşi Coman.

După ce în minutul 57 antrenorul Gheorghe Ghiţ a efectuat o dublă schimbare, înlocuindu-i pe Mădălin Popa şi Hadăr cu Selagea şi Adrian Voiculeţ, acesta din urmă avea să relanseze partida, după ce în minutele 69 şi 75 şi-a trecut în cont o dublă.

Din păcate revenirea în joc a orădenilor nu a durat prea mult, în minutul 79, echipa gazdă reuşind să înscrie cel de-al treilea gol, prin Vlad Munteanu, în urma unei faze de cascadorii râsului.

Fundaşul dreapta al orădenilor, Florin Pop, a dejucat o fază la offside a coechipierilor săi, mingea ajungând la 7-8 metri de poartă, la jucătorul braşovean, care a înscris pentru 3-2.

După primele 3 etape, FC Bihor coboară în clasament până pe poziţia a şasea, cu 4 puncte.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult