Categorized | Sport

Cu o asemenea apărare, nu au ce căuta în Liga I! Corona Braşov – FC Bihor 3-2

În ciuda unui scor strâns și cu o întoarcere spectaculoasă a scorului, meciul dintre Corona Brașov și FC Bihor a fost o dovadă în plus a faptului că nu poți ajunge departe în nicio competiție fără o apărare solidă.

Prima ocazie serioasă a partidei a venit în minutul 18, când formaţia gazdă a izbutit deschiderea scorului prin Ion Cornel Coman, acesta înscriind cu un lob de la 11 metri. Tot brașovenii au înscris și la începutul reprizei a doua, meciul părând că se îndreaptă spre o victorie clară a gazdelor. Marcatorul a fost acelaşi Coman.

După ce în minutul 57 antrenorul Gheorghe Ghiţ a efectuat o dublă schimbare, înlocuindu-i pe Mădălin Popa şi Hadăr cu Selagea şi Adrian Voiculeţ, acesta din urmă avea să relanseze partida, după ce în minutele 69 şi 75 şi-a trecut în cont o dublă.

Din păcate revenirea în joc a orădenilor nu a durat prea mult, în minutul 79, echipa gazdă reuşind să înscrie cel de-al treilea gol, prin Vlad Munteanu, în urma unei faze de cascadorii râsului.

Fundaşul dreapta al orădenilor, Florin Pop, a dejucat o fază la offside a coechipierilor săi, mingea ajungând la 7-8 metri de poartă, la jucătorul braşovean, care a înscris pentru 3-2.

După primele 3 etape, FC Bihor coboară în clasament până pe poziţia a şasea, cu 4 puncte.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult