Categorized | Social

Gojdiştii au început anul şcolar cu emoţii şi speranţe

Peste o mie de copii au participat luni, de la ora 9.00 la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”. Frumos îmbrcaţi, cu braţe de flori şi emoţii în suflet, tinerii au aşteptat cuminţi să vadă cu ce dirigintă şi în ce clasă îşi vor petrece următorii ani.

Printre invitaţi s-au numărat inspectorul şcolar de specialitate Delia Popa şi fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii din Oradea – Anca Dobescu, invitată în calitate de preşedinte al asociaţiei de părinţi de la Gojdu.

„Se cuvine să mulţumim, în primul rând, Primăriei care în toţi aceşti ani a fost alături de noi şi care ne-a ajutat să fim nu doar cea mai bună şcoală ci şi cea mai modernă.

Sperăm ca şcoala să beneficieze în curând şi de o nouă sală de sport la acelaşi nivel cu pregătirea noastră.

Cei care păşesc pentru prima dată în această instituţie trebuie să ştie că secretul spiritului gojdist stă în colaborarea dintre şcoală, părinţi şi comunitatea locală. Gojdismul este astăzi un brand şi aşa trebuie să rămână!”

a spus directorul Colegiului, Viorel Mititean care şi-a încheiat discursul enumerând performanţele instituţiei în anul şcolar trecut.

Reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, Delia Popa i-a felicitat atât pe cei care au promovat într-o clasă superioară cât şi pe boboci.

Foarte emoţionantă a fost şi Anca Dodescu, care a vorbit în numele părinţilor.

„Este o zi plină de emoţii atât pentru copiii care păşesc pentru prima dată în această şcoală cât şi pentru părinţi şi profesori.

Ca părinţi suntem încredinţaţi că ne-am adus copiii la cea mai bună şcoală din oraş dar ca foşti absolvenţi nu putem să nu retrăim emoţiile anilor petrecuţi aici”

a spus fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice.

Cel mai aşteptat moment, atât pentru părinţi cât şi pentru copii a fost la finalul festivităţii când directorul adjunct Liana Bako a prezentat lista diriginţilor şi repartiţia elevilor pe clase.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Gojdiştii au început anul şcolar cu emoţii şi speranţe”

  1. donjoe spune:

    Ruşine pentru infestarea unei ceremonii care ar trebui să fie 100% laică cu prezenţa popilor spălători pe creiere şi împotrivitori ai educaţiei ştiinţifice care ar trebui să aibă exclusivitate între acele ziduri!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult