Categorized | Social

După reabilitarea străzii Blajoveci, urmează arterele conexe

Strada Traian Blajovici a fost recent reabilitată. Aici s-a realizat lărgirea străzii, canalizarea pluvială, covorul asfaltic de la podul nou peste Peța până la strada Octavian Goga. Totodată s-au trasat și aproximativ 250 de locuri de parcare pe ambele părți ale străzii.

Conform municipalităţii pe strada Octavian Goga – intersecție cu Blajovici s-a mai amenajat o parcare cu 18 locuri.

În perioada imediat următoare se va reabilita strada Octavian Goga – intersecție cu Blajovici, prin realizare de covor asfaltic nou și se vor amenaja două treceri de pietoni.

În cursul săptămânii trecute, Primăria a predat constructorului amplasamentul pentru a moderniza și drumul militar care va face legătura între strada Universității și Traian Blajovici, pe malul drept al pârâului Peța.

Pe tronsonul de stradă dinspre Traian Blajovici se vor amenaja și 25 de locuri de parcare, iar în zona Peța se va amenaja un parc.

Valoarea lucrărilor efectuate pe strada Traian Blajovici și cele care vor fi realizate pe drumul militar este de 1,44 milioane lei cu TVA.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult