Categorized | Social

După reabilitarea străzii Blajoveci, urmează arterele conexe

Strada Traian Blajovici a fost recent reabilitată. Aici s-a realizat lărgirea străzii, canalizarea pluvială, covorul asfaltic de la podul nou peste Peța până la strada Octavian Goga. Totodată s-au trasat și aproximativ 250 de locuri de parcare pe ambele părți ale străzii.

Conform municipalităţii pe strada Octavian Goga – intersecție cu Blajovici s-a mai amenajat o parcare cu 18 locuri.

În perioada imediat următoare se va reabilita strada Octavian Goga – intersecție cu Blajovici, prin realizare de covor asfaltic nou și se vor amenaja două treceri de pietoni.

În cursul săptămânii trecute, Primăria a predat constructorului amplasamentul pentru a moderniza și drumul militar care va face legătura între strada Universității și Traian Blajovici, pe malul drept al pârâului Peța.

Pe tronsonul de stradă dinspre Traian Blajovici se vor amenaja și 25 de locuri de parcare, iar în zona Peța se va amenaja un parc.

Valoarea lucrărilor efectuate pe strada Traian Blajovici și cele care vor fi realizate pe drumul militar este de 1,44 milioane lei cu TVA.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4362 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult