Categorized | Social

Locuri noi de parcare pe Milcovului, Salcâmilor și pe platoul Sălii Sporturilor

Aproape o mie de locuri noi de parcare vor fi date în folosință în această toamnă de Primăria Oradea. Cele mai multe, 363 vor fi disponibile pe strada Milcovului, 350 pe platoul Sălii Sporturilor și 156 pe strada Salcâmilor.

Primăria Oradea finalizează lucrările de amenajare mai multor locuri de parcare în zonele Milcovului, Salcâmilor și pe platoul de la Sala Sporturilor Antonio Alexe. Pe strada Milcovului sunt în curs de finalizare 363 de locuri de parcare, cu o valoare de peste 1,3 milioane lei cu TVA. Pe strada Salcâmilor sunt în curs de finalizare 156 de locuri de parcare, cu o valoare de 557 de mii de lei cu TVA.

Pe platoul de la Sala Sporturilor s-a făcut reabilitarea parcării existente și a străzilor din jurul parcării. Aici urmează să se traseze aproximativ 350 de locuri de parcare și să se planteze 15 arbori în alveolele existente în parcare. Lucrările au o valoare de 655 de mii de lei cu TVA.

Pe lângă aceste parcări, Primăria Oradea a amenajat în acest an aproximativ 1.500 de locuri de parcare în zonele Nufărul 2, Ioșia, Rogerius, Ștefan cel Mare și urmează să amenajeze încă aproximativ 300 de locuri de parcare în zonele Adona 3 și Mehedinți.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult