Categorized | Social

Au nevoie de ajutor pentru a avea unde să îşi crească copiii

Asociaţia PITICOT a primit de curând o scrisoare din partea unei familii din Auşeu care are nevoie de o mână de ajutor pentru a-şi renova casa. Familia este nevoiaşă şi are trei copii de crescut iar locuinţa este în paragină, în pragul iernii.

Membrii familiei Lall locuiesc la marginea comunei bihorene Auseu, langa o padure frumoasa, iar cand sunt nevoiti sa-si cumpere de-ale gurii, trebuie sa parcurga 8 km pe jos.

Sotii Lall si cei trei copii traiesc sub acoperisul unei case vechi, in conditii foarte precare.

Casa trebuie renovata si imbunatatita, fiindca nu are podele sau toaleta. Cu toate acestea, nimic nu ii impedica pe sotii Lall sa adore locul numit „acasa”.

Ambitiosi, si-au propus sa transforme darapanatura in care locuiesc intr-o casa decenta, in care sa-si poata creste in siguranta copiii.

„Din pacate, numai dorinta si ambitia nu le-a fost de ajuns. Au ramas repede fara banii necesari, motiv pentru care au apelat la noi, cu speranta ca ii vom sprijini in renovarea casei, constructia unei bai, montarea podelelor si instalarea unui cazan cu lemne, pentru ca pe timpul iernii sa aiba o caldura decenta in casa”

spun reprezentanţii asociaţiei PITICOT care solicita in acest sens sprijin financiar sau materiale de constructii, firmelor responsabile social din judetul Bihor.

Pentru mai multe detalii, reprezentanţii asociaţiei pot fi contactaţi la numarul de telefon 0728.572.879.

Cei care doresc pot face şi donaţii, in lei, in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX – Cont in Lei sau RO57BTRL00504205i98626xx – Cont in euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu mentiunea pe OP – pentru cazul familiei Lall.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult