Categorized | Sport

Claudiu Niculescu, prezentat oficial la FC Bihor

După ce a fost parafat contractul cu antrenorul Claudiu Niculescu, conducerea clubului FC Bihor l-a prezentat oficial, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, pe noul tehnician al formației orădene. Acesta s-a declarat încântat de noua provocare şi a spus că preferă să vorbească mai puţin şi să arate ce poate de pe bancă.

Claudiu Niculescu a semnat cu FC Bihor un contract valabil pe un an de zile, cu opțiune de prelungire. El va fi ajutat de secundul Rudy Kovacs, preparatorul fizic Marius Marinău și antrenorul cu portarii Gendur Laszlo.

Dacă ultimii doi au făcut parte și până acum din staff-ul tehnic, Rudy Kovacs a fost numit și el odată cu aducerea lui Claudiu Niculescu în funcția de antrenor secund, funcție care reapare, astfel, în organigramă.

După ce președintele Șerban Morcan a mulțumit fostului antrenor Gheorghe Ghiț pentru activitatea de la echipă, l-a prezentat presei pe noul tehnician.

„Claudiu Niculescu e la începutul carierei de antrenor, ne punem mari speranțe în el și suntem convinși că putem să facem împreună  lucruri frumoase la Oradea.

Am semnat un contract pe un an de zile, cu opțiune de prelungire. Sperăm să stea cât mai mult timp aici la noi”

a afirmat președintele Șerban Morcan.

„Prefer să vorbesc mai puțin și să fac mai mult”

Niculescu a venit la Oradea, după ce în ediția trecută a activat ca antrenor-jucător la Universitatea Cluj, iar în retur a stat doar pe banca tehnică a studenților clujeni, obținând rezultate apreciate de fani.

„Sunt bucuros că am posibilitatea să îmi începe cariera de antrenor și sunt dornic de muncă.

Vreau să muncesc, fiindcă vreau să fac performanță și-n această meserie. În rest, prefer în aceste momente să vorbesc mai puțin și să fac mai mult”

a declarat antrenorul Claudiu Niculescu.

Secundul lui Niculescu în acest mandat este Rudy Kovacs, un cunoscut fost jucător al FC Bihorului, de la Beiuș, unde a și antrenat. Ultima dată Rudy Kovacs a condus echipa de juniori a CF Liberty.

„Toată lumea știe că în fotbal cele mai importante sunt rezultatele. Noi ce putem garanta este muncă, disciplină și respect față de meserie.

În același timp va exista o responsabilitate foarte mare față de cei care investesc în acest club, față de municipiul Oradea, care-și dorește fotbal în prima ligă. Cred și sper ca și Claudiu că rezultatele pozitive vor veni.

Nu va fi foarte ușor, dar totdeauna când reușești după muncă asiduă și după sacrificii să-ți îndeplinești obiectivul, și bucuria este pe măsură”

a spus Rudy Kovacs la conferința de prezentare.

Voloşeniuc speră ca şocul să aducă rezultate pozitive

Din partea finanțatorilor a fost prezent la conferinţă, Dumitru Voloșeniuc, conilier județean și membru AGA în cadrul clubului.

„Vreau să felicit echipa nou-venită şi să mulțumesc echipei care a condus până acum, domnului Ghiț, pentru rezultatele pe care le-a avut.

Vreau să asigur componența tehnică a echipei că cele două entități vor susține în continuare clubul și așteptăm, în același timp, rezultatele, odată cu venirea domnului Niculescu, care eu sper să producă acel șoc de care se vorbește în fotbal în momentul în care echipa juca și nu prea.

Am avut niște rezultate, dar parcă dintr-o inerție, echipa fiind oarecum blazată, plafonată. Sperăm ca schimbarea de la vârful conducerii tehnice să-și aducă aportul pozitiv”

a declarat Dumitru Voloșeniuc.

Primul meci pe banca tehnică pentru antrenorul Claudiu Niculescu va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Drăgășani, în județul Vâlcea, cu una din revelațiile începutului de campionat, Damila Măciuca.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult