Categorized | Social

Parcul Dragoș Vodă dotat cu aparate de joacă pentru copii, din donaţii

În acest sfârșit de săptămână, Parcul Dragoș Vodă a fost îmbogățit cu un nou loc de joacă pentru copii, dotat cu aparate de joacă moderne. Valoarea totală a aparatelor este de aproximativ 3000 de euro, bani donaţi Primăriei de două firme din Oradea.

Cei care au donat și montat aparatele de joacă sunt reprezentanții firmei Provident Financial România IFN S.A. în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului ADDePT Oradea.

Valoarea totală a aparatelor de joacă montate, respectiv a celor două tobogane, două balansoare, a leagănului cu două locuri și o căsuței cu nisip pentru copii este de aprox. 3000 de euro.

„Primăria Oradea  mulțumește firmei Provident Financial România IFN S.A. și Asociației pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului ADDePT Oradea pentru donația făcută comunității locale”

se precizează într-un comunicat al municipalităţii.

Pe lângă faptul că voluntarii din partea celor două organizații au muncit sămbătă la montarea echipamentelor de joacă, la finalul zilei, ei au desfășurat și o acțiune de salubrizare a parcului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Parcul Dragoș Vodă dotat cu aparate de joacă pentru copii, din donaţii”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Parcul Dragoș Vodă dotat cu aparate de joacă pentru copii, din donaţii […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult