Categorized | Social

Parcul Dragoș Vodă dotat cu aparate de joacă pentru copii, din donaţii

În acest sfârșit de săptămână, Parcul Dragoș Vodă a fost îmbogățit cu un nou loc de joacă pentru copii, dotat cu aparate de joacă moderne. Valoarea totală a aparatelor este de aproximativ 3000 de euro, bani donaţi Primăriei de două firme din Oradea.

Cei care au donat și montat aparatele de joacă sunt reprezentanții firmei Provident Financial România IFN S.A. în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului ADDePT Oradea.

Valoarea totală a aparatelor de joacă montate, respectiv a celor două tobogane, două balansoare, a leagănului cu două locuri și o căsuței cu nisip pentru copii este de aprox. 3000 de euro.

„Primăria Oradea  mulțumește firmei Provident Financial România IFN S.A. și Asociației pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului ADDePT Oradea pentru donația făcută comunității locale”

se precizează într-un comunicat al municipalităţii.

Pe lângă faptul că voluntarii din partea celor două organizații au muncit sămbătă la montarea echipamentelor de joacă, la finalul zilei, ei au desfășurat și o acțiune de salubrizare a parcului.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Parcul Dragoș Vodă dotat cu aparate de joacă pentru copii, din donaţii”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Parcul Dragoș Vodă dotat cu aparate de joacă pentru copii, din donaţii […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult