Categorized | Social

Campanie de colectare de deşeuri, cu premii

Primăria municipiului Oradea, SC Bene International SRL şi Asociaţia ROREC organizează sâmbătă, 6 octombrie  2012, între orele 10:00 – 17:00, campania cu premii – mini colectare deşeuri de echipamente electrice şi electronice „Locul deşeurilor nu este în casă, trimite-le la plimbare!”.

În cele 10 puncte de colectare provizorii vor fi amplasate corturi, iar echipe de voluntari vor prelua deşeurile de echipamente electrice şi electronice.

Cele zece puncte de colectare vor fi amplasate în Parcul din intersecţia str. Matei Corvin cu str. Cucului, parcarea Pieţei Rogerius, parcarea Sălii Sporturilor, Piaţa Mare (intrare parcare BCR), zona Gării Centrale (parcare), parcarea Lotus Plaza, zona Praktiker (parcare), zona intersecţiei Calea Aradului-B-dul Decebal (în zona Liceului Teologic Baptist „Emanuel”),  Strada Muntele Găina (vizavi de Bunexim, lângă staţia de autobus) şi zona Primăriei (în parcarea Banc Post).

Fiecare deponent va completa, la predare, un talon de tombolă (cu nume, prenume, adresă, nr. telefon, obiectul predat).

Extragerea câştigătorilor şi premierea voluntarilor va avea loc luni, 8 octombrie 2012, ora 12:00, în sala mare a  Primăria municipiului Oradea.

Se vor acorda 4  maşini de spălat, 4  frigidere, 6 aspiratoare, 10 cuptoare cu microunde şi 10 cafetiere.

Câştigătorii vor fi contactaţi de către organizatori şi îşi vor putea ridica premiile de la sediul S.C/. Bene International S.R.L., str. Clujului nr. 58/A.

Pentru informaţii sau pentru ridicarea unor cantităţi mai mari de deşeuri de echipamente electrice şi electronice de la domiciliu puteţi suna, în data de 6 octombrie  între orele 10:00 – 17:00 la telefon: 0259.406276, 0731. 372103 sau 0735. 333823.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Campanie de colectare de deşeuri, cu premii”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult