Categorized | Sport

Cupa Cartierelor te poate duce gratis la România – Olanda

Nu în fiecare zi ai ocazia să vezi la Bucureşti o partidă în care naţionala întâlneşte vicecampioana mondială la fotbal. Şi asta, în condiţiile în care toate cheltuielile legate de meci sunt gratis. Este pentru prima dată în Oradea când dacă joci fotbal bine sau mai bine zis câştigi o competiţie pentru amatori, ai posibilitatea să fii pe „Naţional Arena” să-ţi încurajezi favoriţii în cadrul unui joc de importanţă vitală pentru calificarea la Campionatul mondial din Brazilia 2014.

Toate acestea se vor întâmpla doar dacă echipa va reuşi să se impună la Cupa Cartierelor – Petrom, ediţia inaugurală. Terenul de fotbal pe teren redus din balonul cu aer cald al Bazei Sportive „Tineretului” din Oradea va găzdui în perioada 11-13 octombrie prima ediţie a Cupei Cartierelor – Petrom la fotbal pentru amatori.

Întrecerea este organizată de Asociaţia Almas în colaborare cu SC Petrom SA, sub patronajul Federaţiei Române de Fotbal.

Trebuie precizat încă de la început faptul că toate partidele se vor desfăşura după regulamentul competiţiilor pe teren redus, şi anume 5+1 jucătri într-o echipe, 2×10 minute pe meci.

Sunt acceptate echipe de băieţi fără limite de vârstă existând o taxă modică de participarea (10 lei) pentru fiecare participant, o echipă fiind alcătuită din 10 jucători.

În prima zi se va juca după sistem eliminatoriu pentru ca în ce-a de-a doua zi să aibă loc partidele din calificări.

Sâmbătă, 13 octombrie vor avea loc semifinalele şi finalele precum şi festivitatea de premiere. Primele patru echipe în clasamentul final vor fi premiate cu diplome şi cupe.

În toate cele trei zile programul în balon va începe la ora 17:00 pentru ca înainte de startul întrecerii să aibă loc şedinţa tehnică cu câte un reprezentant al fiecărei echipe. Detalii se găsesc şi pe www.cupacartierelor.com.

Martori la România – Olanda

Dacă invitaţia este lansată pentru orice locuitor al municipiului Oradea, şi nu numai, fiind acceptate şi echipe din judeţul Bihor, câştigătoarea se va bucura de un premiu special.

Şi anume va fi invitată gratis să participe la partida dintre România şi Olanda care va avea loc pe data de 16 octombrie.

Cel mai important de precizat este faptul că toate cheltuielile legate de acest meci, deplasare, cazare şi masă vor fi suportate de organizatori, binenţeles plus biletul de intrarea la meci.

Cu alte cuvinte componenţii echipei câştigătoare vor fi „privilegiaţii” competiţiei iar invitaţia rămâne deschisă atât pentru legitimaţi cât şi pentru nelegitimaţi.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4409 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult