Categorized | Sport

Cupa Cartierelor te poate duce gratis la România – Olanda

Nu în fiecare zi ai ocazia să vezi la Bucureşti o partidă în care naţionala întâlneşte vicecampioana mondială la fotbal. Şi asta, în condiţiile în care toate cheltuielile legate de meci sunt gratis. Este pentru prima dată în Oradea când dacă joci fotbal bine sau mai bine zis câştigi o competiţie pentru amatori, ai posibilitatea să fii pe „Naţional Arena” să-ţi încurajezi favoriţii în cadrul unui joc de importanţă vitală pentru calificarea la Campionatul mondial din Brazilia 2014.

Toate acestea se vor întâmpla doar dacă echipa va reuşi să se impună la Cupa Cartierelor – Petrom, ediţia inaugurală. Terenul de fotbal pe teren redus din balonul cu aer cald al Bazei Sportive „Tineretului” din Oradea va găzdui în perioada 11-13 octombrie prima ediţie a Cupei Cartierelor – Petrom la fotbal pentru amatori.

Întrecerea este organizată de Asociaţia Almas în colaborare cu SC Petrom SA, sub patronajul Federaţiei Române de Fotbal.

Trebuie precizat încă de la început faptul că toate partidele se vor desfăşura după regulamentul competiţiilor pe teren redus, şi anume 5+1 jucătri într-o echipe, 2×10 minute pe meci.

Sunt acceptate echipe de băieţi fără limite de vârstă existând o taxă modică de participarea (10 lei) pentru fiecare participant, o echipă fiind alcătuită din 10 jucători.

În prima zi se va juca după sistem eliminatoriu pentru ca în ce-a de-a doua zi să aibă loc partidele din calificări.

Sâmbătă, 13 octombrie vor avea loc semifinalele şi finalele precum şi festivitatea de premiere. Primele patru echipe în clasamentul final vor fi premiate cu diplome şi cupe.

În toate cele trei zile programul în balon va începe la ora 17:00 pentru ca înainte de startul întrecerii să aibă loc şedinţa tehnică cu câte un reprezentant al fiecărei echipe. Detalii se găsesc şi pe www.cupacartierelor.com.

Martori la România – Olanda

Dacă invitaţia este lansată pentru orice locuitor al municipiului Oradea, şi nu numai, fiind acceptate şi echipe din judeţul Bihor, câştigătoarea se va bucura de un premiu special.

Şi anume va fi invitată gratis să participe la partida dintre România şi Olanda care va avea loc pe data de 16 octombrie.

Cel mai important de precizat este faptul că toate cheltuielile legate de acest meci, deplasare, cazare şi masă vor fi suportate de organizatori, binenţeles plus biletul de intrarea la meci.

Cu alte cuvinte componenţii echipei câştigătoare vor fi „privilegiaţii” competiţiei iar invitaţia rămâne deschisă atât pentru legitimaţi cât şi pentru nelegitimaţi.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult