Categorized | Educatie

Specatcol inedit cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu la Toamna Orădeană

Spectacolul Adei Milea şi a lui Bobo Burlăcianu din cadrul Toamnei Orădene s-a jucat marţi seara cu casa închisă. Neconvenţională, amuzantă şi interactivă, Ada Milea a fost nevoită să cânte aproape 30 de minute în plus faţă de programul iniţial la insistenţa publicului. VIDEO în material.

Orădenii au avut marţi seara ocazia să asculte unul dintree cele mai inedite cupluri de muzicieni din România.

Este vorba de Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, artişti care au încântat prin originalitate şi imaginaţie într-un spectacol care a durat aproape două ore.

Primele piese au fost cântate doar de Ada Milea, de pe albume mai vechi. A urmat un adevărat festin, pe scenă urcând Bobo Burlăcianu cu valiza cu jucării.

Scenele din „Insula” după Gellu Naum le-a smuls orădenilor zeci de aplauze, cei doi actori impresionând prin modul liber de conturare al personajelor dar şi prin interacţiunile dese şi amuzante cu publicul.

Textul l-a avut în centru pe Robinson, singur pe o insulă pustie, plină de lume. În fapt, tot spectacolul s-a învârtit în jurul unor poveşti pe care Robinson le creea în mintea lui ca să nu se plictisească.

Răsplătiţi cu aplauze, cei doi artişti au continuat cu o prezentare pe scurt a capodoperei „Nasul” după N.V. Gogol. Au impresionat piesele „Netedă”, „Anuntzuri”, „Nasul în Biserică” „Nuuuuu (nu se poate trăi fără nas)” şi „7 aprilie”.

La finalul spectacolului, artiştii au fost de trei ori întorşi de la cabine de o sală care a aplaudat frenetic, în picioare, minute în şir.

Ada Milea s-a născut pe 5 august 1975, la Târgu Mureș, unde a şi absolvit Universitatea de Artă Teatrală, secţia actorie. A realizat coloana sonoră a unor spectacole de renume în cele mai importante teatre din România, a primit numeroase premii, atât pentru actorie cât şi pentru muzică şi a scos pe piaţă, din 1997 şi până în 2011, nu mai puţin de 11 albume de muzică.

Bobo Burlăcianu s-a născut pe 1 septembrie 1979 în Dorohoi, a devenit celebrul cântând alături de Bobi Dumitraș în trupa „Fără Zahăr” şi a absolvit Universitatea „Hyperion”, Facultatea de Arte, specializarea Regie de Film şi Televiziune.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Specatcol inedit cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu la Toamna Orădeană”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] să cânte aproape 30 de minute în plus faţă de programul iniţial la insistenţa publicului. VIDEO în […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult