Categorized | Educatie

Specatcol inedit cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu la Toamna Orădeană

Spectacolul Adei Milea şi a lui Bobo Burlăcianu din cadrul Toamnei Orădene s-a jucat marţi seara cu casa închisă. Neconvenţională, amuzantă şi interactivă, Ada Milea a fost nevoită să cânte aproape 30 de minute în plus faţă de programul iniţial la insistenţa publicului. VIDEO în material.

Orădenii au avut marţi seara ocazia să asculte unul dintree cele mai inedite cupluri de muzicieni din România.

Este vorba de Ada Milea şi Bobo Burlăcianu, artişti care au încântat prin originalitate şi imaginaţie într-un spectacol care a durat aproape două ore.

Primele piese au fost cântate doar de Ada Milea, de pe albume mai vechi. A urmat un adevărat festin, pe scenă urcând Bobo Burlăcianu cu valiza cu jucării.

Scenele din „Insula” după Gellu Naum le-a smuls orădenilor zeci de aplauze, cei doi actori impresionând prin modul liber de conturare al personajelor dar şi prin interacţiunile dese şi amuzante cu publicul.

Textul l-a avut în centru pe Robinson, singur pe o insulă pustie, plină de lume. În fapt, tot spectacolul s-a învârtit în jurul unor poveşti pe care Robinson le creea în mintea lui ca să nu se plictisească.

Răsplătiţi cu aplauze, cei doi artişti au continuat cu o prezentare pe scurt a capodoperei „Nasul” după N.V. Gogol. Au impresionat piesele „Netedă”, „Anuntzuri”, „Nasul în Biserică” „Nuuuuu (nu se poate trăi fără nas)” şi „7 aprilie”.

La finalul spectacolului, artiştii au fost de trei ori întorşi de la cabine de o sală care a aplaudat frenetic, în picioare, minute în şir.

Ada Milea s-a născut pe 5 august 1975, la Târgu Mureș, unde a şi absolvit Universitatea de Artă Teatrală, secţia actorie. A realizat coloana sonoră a unor spectacole de renume în cele mai importante teatre din România, a primit numeroase premii, atât pentru actorie cât şi pentru muzică şi a scos pe piaţă, din 1997 şi până în 2011, nu mai puţin de 11 albume de muzică.

Bobo Burlăcianu s-a născut pe 1 septembrie 1979 în Dorohoi, a devenit celebrul cântând alături de Bobi Dumitraș în trupa „Fără Zahăr” şi a absolvit Universitatea „Hyperion”, Facultatea de Arte, specializarea Regie de Film şi Televiziune.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Specatcol inedit cu Ada Milea şi Bobo Burlăcianu la Toamna Orădeană”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] să cânte aproape 30 de minute în plus faţă de programul iniţial la insistenţa publicului. VIDEO în […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult