Categorized | Social

Donaţie pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel

Orădenii au alergat la „Oradea city running day” şi pentru pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel. Jumătate din banii adunaţi din taxele de participare la maraton, 1.800 de lei, au fost donați  proiectului „Oradea pune suflet”.

Președinta Comisiei de muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia mediului din cadrul Consiliului Local Oradea, Florica Cherecheș a susținut joi, 4 octombrie o conferință de presă în care a prezentat rezultatele și implicațiile sociale ale maratonului „Oradea city running day”.

La conferință au fost prezenți și Marinela Murg – directorul Fundației Hospice Emanuel, dar și principalul organizator al evenimentului „Oradea city running day”, Deme Molnar Jozsef.

Jumătate din banii adunaţi din taxele de participare la maratonul popular au fost donați  proiectului „Oradea pune suflet” pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel.

Astfel, în cadrul conferinței cecul de 1.800 lei a fost înmânat de organizatorul evenimentului, Marinela Murg – reprezentanta Fundației Hospice Emanuel.

Consilierul local Florica Cherecheş a îmbrăcat ea însăși  tricoul de jogging, participând la maratonul popular.

„Sunt mândră de medalia pe care am primit-o în urma participării la acest maraton și va asigur că am pus-o la loc de cinste.

Mă bucur că am putut să mă implic în acest proiect, la care sportivii și comunitatea s-au angajat împreună să susțină un scop  social, acela de a fi alături de semenii lor aflați în nevoie și de a arăta că ne pasă”

a spus  Florica Cherecheș.

În total au luat parte la maraton 690 de sportivi, dintre care 74 de performanță.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Donaţie pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] OradeaPress: Donaţie pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult