Categorized | Social

Donaţie pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel

Orădenii au alergat la „Oradea city running day” şi pentru pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel. Jumătate din banii adunaţi din taxele de participare la maraton, 1.800 de lei, au fost donați  proiectului „Oradea pune suflet”.

Președinta Comisiei de muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia mediului din cadrul Consiliului Local Oradea, Florica Cherecheș a susținut joi, 4 octombrie o conferință de presă în care a prezentat rezultatele și implicațiile sociale ale maratonului „Oradea city running day”.

La conferință au fost prezenți și Marinela Murg – directorul Fundației Hospice Emanuel, dar și principalul organizator al evenimentului „Oradea city running day”, Deme Molnar Jozsef.

Jumătate din banii adunaţi din taxele de participare la maratonul popular au fost donați  proiectului „Oradea pune suflet” pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel.

Astfel, în cadrul conferinței cecul de 1.800 lei a fost înmânat de organizatorul evenimentului, Marinela Murg – reprezentanta Fundației Hospice Emanuel.

Consilierul local Florica Cherecheş a îmbrăcat ea însăși  tricoul de jogging, participând la maratonul popular.

„Sunt mândră de medalia pe care am primit-o în urma participării la acest maraton și va asigur că am pus-o la loc de cinste.

Mă bucur că am putut să mă implic în acest proiect, la care sportivii și comunitatea s-au angajat împreună să susțină un scop  social, acela de a fi alături de semenii lor aflați în nevoie și de a arăta că ne pasă”

a spus  Florica Cherecheș.

În total au luat parte la maraton 690 de sportivi, dintre care 74 de performanță.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Donaţie pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] OradeaPress: Donaţie pentru construirea Centrului de îngrijire paliativă Hospice Emanuel […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult