Categorized | Social

Un nou curs pentru viitoarele mămici la Maternitatea din Oradea

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea anunţă reînceperea cursurilor gratuite pentru educaţia gravidelor şi pregătirea lor, în aşteptarea evenimentului naşterii, începând cu luna octombrie 2012.

Cursurile se vor desfăşura, din 18 octombrie de la ora 17:00 la Maternitate (str.Calea Clujului nr.50, Sala de Raport gardă) şi vor fi formate din 5 module diferite.

Orădencele vor putea învăţa cum să se pregăteasc pentru sarcină (durata cursului – o oră şi 30 de minute) de la medicul Liana Antal, despre problemele medicale care pot apărea în primul trimestru de sarcină (durata o oră şi 30 de minute), cu dr. Vasile Kricsfalussy, la ce să se aşzepte în al 2-lea şi al 3-lea trimestru de sarcină (durata o oră şi 30 de minute), curs care va fi predat de dr. Szucs Zoltan şi dr. Huniadi (curs în cadrul căruia vor face şi un tur spital).

De asemenea, viitoarele mame vor afla informaţii şi despre naştere şi lăuzie (curs cu durata de o oră şi 30 de minute) de la dr. Radu Sabau şi vonf.univ.dr. Octavian Teodorescu şi despre îngrijirea nou-născutului la domiciliu (crs cu durata de două ore) cu dr. Radu Galiş.

Înscrierea şi programarea la curs se poate face la telefonul 0259.414.630, interior 153, între orele 10:00 şi 13:30 în ambulator.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4375 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult