Categorized | Sport

Luceafărul se bate cu UTA, FC Bihor merge după puncte la Vâlcea

În etapa a VII-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, Luceafărul Felix va juca pe teren propriu cu echipa UTA Arad în timp ce FC Bihor se va deplasa la Râmnicul Vâlcea pentrua  se duela cu echipa fanion a oraşului. Claudiu Niculescu susţine că echipa are un moral bun şi speră să obţină încă o victorie după cea cu Luceafărul.

FC Bihor va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Râmnicul Vâlcea următorul joc din campionat.

„Va fi un meci foarte dificil, pentru că şi ei au avut multe probleme şi nu stau bine în clasament. Mai ales că au schimbat şi antrenorul săptămâna aceasta.

Eu am încredere mare în echipa mea şi sper că băieţii vor rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu Luceafărul. Sunt băieţi de caracter şi sperăm într-un rezultat pozitiv”

a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul principal al FC Bihor, înaintea deplasări înspre Vâlcea.

Înaintea disputei, echipa FC Bihor nu se confruntă cu probleme de efectiv, exceptându-i însă pe vechii accidentaţi (ex. Zanardini) şi va reveni Răzvan Lupu.

„Sperăm să păstrăm tradiţia şi să câştigăm cu UTA”

Luceafărul Felix va primi tot sâmbătă, replica echipei UTA Arad, un meci pe care bihorenii îl abordează doar cu gândul la victorie, mai ales că echipa nu a pierdut niciun punct pe teren propriu în acest sezon.

În plus, gazdele au un ascendent moral asupra arădenilor în faţa cărora sunt neînvinşi de când au promovat în Liga a II-a.

„Sperăm să păstrăm tradiţia. Nu va fi un meci uşor cu UTA, echipă care este una dintre grupările care şi-a propus promovarea, dar nu mai e ce a fost în anii trecuţi. Şi situaţia lor din clasament arată că au probleme, iar noi trebuie să profităm.

Totul depinde de noi. Dacă vom elimina greşelile individuale şi vom avea aceeaşi atitudine şi agresivitate arătată în jocurile cu FC Argeş şi FC Maramureş putem să învingem.

Trebuie să avem încredere şi moral bun pentru că în ultimul an Luceafărul a cam învins UTA”

a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult