Categorized | Sport

Luceafărul se bate cu UTA, FC Bihor merge după puncte la Vâlcea

În etapa a VII-a a Seriei a II-a din Liga a II-a, Luceafărul Felix va juca pe teren propriu cu echipa UTA Arad în timp ce FC Bihor se va deplasa la Râmnicul Vâlcea pentrua  se duela cu echipa fanion a oraşului. Claudiu Niculescu susţine că echipa are un moral bun şi speră să obţină încă o victorie după cea cu Luceafărul.

FC Bihor va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Râmnicul Vâlcea următorul joc din campionat.

„Va fi un meci foarte dificil, pentru că şi ei au avut multe probleme şi nu stau bine în clasament. Mai ales că au schimbat şi antrenorul săptămâna aceasta.

Eu am încredere mare în echipa mea şi sper că băieţii vor rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu Luceafărul. Sunt băieţi de caracter şi sperăm într-un rezultat pozitiv”

a declarat Claudiu Niculescu, antrenorul principal al FC Bihor, înaintea deplasări înspre Vâlcea.

Înaintea disputei, echipa FC Bihor nu se confruntă cu probleme de efectiv, exceptându-i însă pe vechii accidentaţi (ex. Zanardini) şi va reveni Răzvan Lupu.

„Sperăm să păstrăm tradiţia şi să câştigăm cu UTA”

Luceafărul Felix va primi tot sâmbătă, replica echipei UTA Arad, un meci pe care bihorenii îl abordează doar cu gândul la victorie, mai ales că echipa nu a pierdut niciun punct pe teren propriu în acest sezon.

În plus, gazdele au un ascendent moral asupra arădenilor în faţa cărora sunt neînvinşi de când au promovat în Liga a II-a.

„Sperăm să păstrăm tradiţia. Nu va fi un meci uşor cu UTA, echipă care este una dintre grupările care şi-a propus promovarea, dar nu mai e ce a fost în anii trecuţi. Şi situaţia lor din clasament arată că au probleme, iar noi trebuie să profităm.

Totul depinde de noi. Dacă vom elimina greşelile individuale şi vom avea aceeaşi atitudine şi agresivitate arătată în jocurile cu FC Argeş şi FC Maramureş putem să învingem.

Trebuie să avem încredere şi moral bun pentru că în ultimul an Luceafărul a cam învins UTA”

a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult