Categorized | Sport

Bihoreni de un singur punct. FC Bihor și Luceafărul se îndepărtează de promovare

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor a ratat obținerea victoriei sâmbătă, la Râmnicul Vâlcea, în cadrul etapei a VII-a din seria vestică a ligii a II-a, primind un gol în ultimul minut de joc. Cealaltă reprezentantă a orașului, Luceafărul a scos chinuit un 0-0 cu UTA, oaspeții acuzând dur arbitrajul.

Prima ocazie a meciului CSM Râmnicul Vâlcea – FC Bihor avut-o, în minutul 7, CSM-ul, C. Stoica deviind cu călcâiul puţin pe lângă poartă.

În replică, în minutul 16 Sulea a scăpat singur spre poarta lui Tufişi, dar Eremia a intervenit salvator. În minutul 25, formația orădeană a trecut iarăși pe lângă deschiderea scorului, prin Adrian Mărkus, care a tras din careu, dar Tufişi a deviat.

În partea a doua, echipa bihoreană a fost și mai determinată, iar acest lucru s-a reflectat și pe tabela de marcaj. În minutul 57, Selagea a înscris, cu un şut plasat din colţul careului mic. Pe final, în minutul 83, FC Bihor putea urca scorul la 2-0, dar, Voiculeţ, scăpat singur cu Tufişi, a lobat peste poartă.

Contrar cursului jocului, în minutul 94, gazdele au executat o lovitură liberă, mingea a ricoşat la I. Popescu care a înscris cu un şut puternic sub transversală.

FC Bihor a pierdut astfel două puncte importante, care i-au fost la îndemână și care pot conta mult în economia finală a clasamentului.

„După ce am controlat jocul și am irosit 7-8 ocazii clare, pe final, chiar în ultimul minut al prelungirilor am luat gol și am ratat victoria.

Suntem foarte supărați, dar acesta este fotbalul… Echipa mea a jucat foarte bine însă, și-a creat multe ocazii.

Trebuie să ne ridicăm și să mergem mai departe, fiindcă ne așteaptă sâmbătă un meci important, pe care trebuie să-l câștigăm”

a declarat, după partidă, antrenorul orădenilor, Claudiu Niculescu.

La Sânmartin antrenorii au văzut diferit partida

Ca și FC Bihor, Luceafărul Felix a încheiat la egalitate jocul pe care l-a disputat sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei arădene UTA. Meciul s-a rezumat la o luptă încrâncenată pentru victorie, atât fotbaliștii de la UTA cât și cei de la FC Bihor fiind nemulțumiți de rezultatul final.

„Egalul este nemeritat, pentru că noi am controlat în totalitate jocul şi am avut foarte multe situaţii de gol, plus o lovitură de la 11 metri, care, după părărea mea, a fost foarte clară şi nu a fost acordată.

Gazdele au avut o singură ocazie clară de gol, în rest au fost situaţii care nu au pus în pericol poarta noastră”

a spus, după joc, Adrian Falub antrenorul de la UTA.

De parcă nu ar fi asistat la același meci, antrenorul Luceafărului a spus că raportul ocaziilor îi nedreptățește pe orădeni.

„Chiar dacă nu am câştigat, vreau să felicit jucătorii pentru efortul depus, pentru atitudine.

Dacă e să ne gândim la raportul ocaziilor clare de gol, ne putem declara nemulţumiţi de rezultat.

Eu zic că am avut cel puţin patru situaţii imense de gol, prin Blănaru, Lupuţ sau lovitura liberă din minutul 93”

a spus Călin Moldovan.

Cele două remize nu mulțumesc niciuna dintre echipele bihorene, acestea îndepărtându-se din ce în vce mai mult de promovare. După această etapă, FC Bihor este pe locul 5 al clasamentului cu 9 puncte iar Luceafărul Felix, pe locul 8 cu 7 puncte.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Bihoreni de un singur punct. FC Bihor și Luceafărul se îndepărtează de promovare”

  1. jan spune:

    E bine ca ati pus poza asta cu Cigan, Birza si Muscă … asta ca sa ne dam seama ce jucatori buni au fost la echipa, dati afara pe diverse motive scornite de vizer sau borcan (bolojan).

    Respect de asemenea lui Chis, Danci, Fildan, Moraru, Botond, Deaconescu … alti jucatori carora li s/au reziliat contractele pentru a face loc „vedetelor” libertyst!!!!

    FC Bihor nu-i liberty si niciodata nu va fi 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult