Categorized | Social

Are nevoie de bani pentru medicamente şi tratament

Deşi nu a împlinit încă vârsta de 3 ani, micuţul Matei Vida ştie deja prea bine ce înseamnă suferinţa. A fost diagnosticat cu sindromul Lesh-Nyhan, retard motor, nefrocalcinoză litiază biliară, anemie hipocromă, normocitară şi hiposideremică, şi, ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, provine dintr-o familie fără posibilităţi financiare, din localitatea bihoreană Chiralău, pentru care reprezintă însă cea mai mare bucurie a vieţii.

Impresionată de povestea tristă a micuţului, Asociaţia Piticot a reuşit până acum să-i doneze un cărucior, un cântar electronic pentru bebeluşi şi alte ajutoare.

În paralel, familia sa l-a dus în mod constant la tratamente de recuperare, atât în Băile Felix, cât şi în Marghita.

„Fiind o familie cu posibilităţi financiare mai mult decat modeste, costurile legate de tratamentul lui Matei reprezintă sume imposibile.

Tocmai de aceea, apelăm la ajutorul persoanelor inimoase, pentru a strânge cei aproximativ 400 de lei de care Matei are nevoie în fiecare lună, pentru medicamente şi tratamente de recuperare”

se afirmă într-un comunicat al asociaţiei Piticot.

Donaţiile se pot face în lei în contul Asociatiaţiei Piticot, Cont Bancar nr. RO82BTRL00501205i98626XX, în lei sau RO57BTRL00504205i98626xx, în euro, deschise la Banca Transilvania, Oradea, cu menţiunea pe OP – pentru cazul Matei Vida!

Cei interesaţi pot contacta Asociaţia la următoarele date de contact: Lavinia Catrinar: 0728.270.876 lavinia@piticot.org sau Dorel Puchianu: 0728.572.879 dorel@piticot.org

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult