Categorized | Sport

Petrom duce zece orădeni la România – Olanda

Timp de patru zile terenul sintetic din balonul cu aer cald al Bazei Sportive „Tineretului” din Oradea a fost gazda ediţiei inaugurale a Cupei Cartierelor – Petrom la fotbal pentru amatori sau legitimaţi, pe teren redus. În premieră pentru judeţul Bihor, echipa care a câştigat competiţia va participa gratis la jocul dintre România şi Olanda de pe Arena „Naţională”.

Întrecerea a fost organizată de Asociaţia Almas, preşedinte Lucian Hebriştean, în colaborare cu SC Petrom SA, sub patronajul Federaţiei Române de Fotbal.

În finala competiţiei, echipa Atletico Oradea a reuşit să se impună la mare luptă cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Varadinum. Pe locul al treilea avea să se situeze echipa Dinamo Oradea.

Componenţa echipelor a fost următoare:

Atletico: Barabaș Adrian, Bele Cristian, Ferariu Bogdan, Taloş Adrian, Farcău Stelian, Sebestian Mădalin, Creț Ioan, Dobai Călin, Cuc Delian, Paul Creţ.

Varadinum: Ardelean Remus, Constandache Constantin, Stanciu Cornel, Dobrovolszky Jeremy, Popa Mădălin, Kulcsar Şandor, Ţugulea Vlad, Popa Elisei, Ungur Nicolae.

Dinamo: Hălmăjan Dorin, Brânda Marius, Drăgan George, Drinceanu Semin, Ciursaşi Alexandru, Achimescu Andrei, Mladin Cosmin.

Primele trei echipe în clasamentul final au fost premiate cu diplome, medalii şi cupe.

Organizatorii în speţă Lucian Hebriştean & Co. au pregătit o serie de premii speciale cum ar fi golgheterul competiţiei Cuc Delian, cel mai bun portar: Dobai Călin, premiul fair-play: Stanciu Cornel şi cel mai tehnic jucător: Ardelean Remus.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult