Categorized | Sport

Petrom duce zece orădeni la România – Olanda

Timp de patru zile terenul sintetic din balonul cu aer cald al Bazei Sportive „Tineretului” din Oradea a fost gazda ediţiei inaugurale a Cupei Cartierelor – Petrom la fotbal pentru amatori sau legitimaţi, pe teren redus. În premieră pentru judeţul Bihor, echipa care a câştigat competiţia va participa gratis la jocul dintre România şi Olanda de pe Arena „Naţională”.

Întrecerea a fost organizată de Asociaţia Almas, preşedinte Lucian Hebriştean, în colaborare cu SC Petrom SA, sub patronajul Federaţiei Române de Fotbal.

În finala competiţiei, echipa Atletico Oradea a reuşit să se impună la mare luptă cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Varadinum. Pe locul al treilea avea să se situeze echipa Dinamo Oradea.

Componenţa echipelor a fost următoare:

Atletico: Barabaș Adrian, Bele Cristian, Ferariu Bogdan, Taloş Adrian, Farcău Stelian, Sebestian Mădalin, Creț Ioan, Dobai Călin, Cuc Delian, Paul Creţ.

Varadinum: Ardelean Remus, Constandache Constantin, Stanciu Cornel, Dobrovolszky Jeremy, Popa Mădălin, Kulcsar Şandor, Ţugulea Vlad, Popa Elisei, Ungur Nicolae.

Dinamo: Hălmăjan Dorin, Brânda Marius, Drăgan George, Drinceanu Semin, Ciursaşi Alexandru, Achimescu Andrei, Mladin Cosmin.

Primele trei echipe în clasamentul final au fost premiate cu diplome, medalii şi cupe.

Organizatorii în speţă Lucian Hebriştean & Co. au pregătit o serie de premii speciale cum ar fi golgheterul competiţiei Cuc Delian, cel mai bun portar: Dobai Călin, premiul fair-play: Stanciu Cornel şi cel mai tehnic jucător: Ardelean Remus.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult