Categorized | Educatie

Concurs pentru micuţii cu imaginaţie

Orăşelul Copiilor organizează, în zilele de 24 şi 25 octombrie 2012, un concurs de creaţie destinat copiilor din grădiniţele orădene. Concursul va începe la ora 10:00 şi are ca temă copacul în anotimpul toamna.

Subiectul va putea fi tratat de preşcolari prin trei tehnici diferite: pictură, colaj şi modelaj în lut, punctajul ce urmează a fi acordat grădiniţelor participante reprezentând suma punctajelor pentru lucrările individuale realizate de copii.

Fiecare dintre grădiniţele orădene pot să participe la acest concurs cu câte trei copii, în funcţie de abilităţile pe care aceştia le-au dezvoltat.

Materialele sunt puse la dispoziţie gratuit de Administraţia Imobiliară Oradea, care va acorda şi diplome şi premii pentru cele două zile de concurs.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult