Categorized | Social

În mediul Business de astăzi, viteza face diferenţa!

Reprezentanța din România a Brother Central & Eastern Europe a prezentat în Oradea, în cadrul road-show-ului național Speed Up Your Business, noua serie de echipamente dedicate companiilor, concepute special pentru a răspunde cerințelor actuale – viteză de imprimare crescută, eficiență din punct de vedere al costurilor și consumului de energie și conectivitate.

În cadrul turneului, Brother a prezentat, prin demonstrații interactive, cele 9 modele noi de imprimante laser și all-in-one, alături de alte soluții avansate de imprimare inkjet, scanare și imprimare mobilă, precum și soluții de etichetat.

Potrivit unui studiu recent al IDC în Europa, peste 60% dintre IMM-urile din Europa au încă nevoie de documente printate, 3 din 4 au nevoie să printeze documentele pentru clienţi, în timp ce se fac eforturi mari pentru a reduce costurile de imprimare.

„Înţelegem nevoile mediului de business actual pentru care rapiditatea, calitatea și eficiența costurilor sunt factori de decizie și împlinim aceste exigențe prin noua gamă de echipamente compacte pe a căror performanță companiile se pot baza”

susţine Monica Otlăcan, National Sales Manager Brother România.

Ce propune Brother

Brother Central & Eastern Europe propune trei modele de imprimante (HL-5440D, HL-5450DN, HL-5470DW) şi trei modele de multifuncționale (DCP-8110DN, MFC-8510DN, MFC-8520DN) dedicate grupurilor mici de lucru formate din unu până la cinci utilizatori, în timp ce modelul HL-6180DW şi două echipamente all-in-one (DCP-8250DN, MFC-8950DW) sunt pentru grupurile de până la zece utilizatori.

Noile echipamente oferă imprimare rapidă şi de calitate superioară, în volume mari, cu viteze de până la 40 de pagini pe minut. Includ, de asemenea, o serie de capabilităţi de economisire precum „toner save mode”, „booklet printing” şi „low power consumption”.

Brother a prezentat și noua serie de imprimante mobile RJ, dedicată tipăririi de documente mici şi etichete, cu o viteză de 127mm/sec, ușor de întreținut, care folosesc consumabile accesibile ca preț. Imprimantele mobile sunt rezistente la praf și murdărie și se pot conecta la PC prin USB, serial, Bluetooth (RJ-4030) şi Wi-Fi (RJ-4040).

De asemenea, Brother propune și noua gamă de scannere independente desktop și mobile ce utilizează tehnologia avansată integrată în echipamentele all-in-one.

Noile dispozitive ADS (Automatic Document Scanners) – ADS-2100 și ADS-2600W acoperă o gamă extinsă de documente, de la hârtie la carduri de plastic și oferă o viteză de până la 48 ips (imagini per secundă), o precizie de 1200 dpi și tehnologie „one touch”. ADS-2600W încorporează și funcții pentru conexiune la rețea și WiFi.

Scannerele independente color mobile – DS-600 și DS-700D sunt compacte, portabile și dispun de port USB, astfel eliminând nevoia de adaptor sau baterii. Modelul DS-700D oferă și scanare automată față-verso.

Şi noul echipament all-in-one inkjet color, lansat recent în Europa de Vest, a fost prezentat. MFC- J4510DW, primul dintr-o serie de multifuncționale din aceeași gamă, dispune de un display cu touchscreen de 3.7 inci extrem de intuitiv, precum și de tehnologia Landscape Printing, care modifică modul în care o pagină este alimentată și imprimată din modul portret în landscape, economisind spațiu.

Pentru modelul MFC-J4510DW, Brother a dezvoltat un nou motor și a mărit dimensiunea capului de printare pentru a crește viteza. Au fost făcute, de asemenea, modificări și cartușelor pentru ca acestea să ocupe mai puțin spațiu. Toate aceste funcții permit o imprimare color inkjet la un nivel redus de cost.

Echipamentul dispune de funcții wireless și mobile și de imprimare față-verso, viteza atinsă fiind de 20 de imagini pe minut.

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prima unitate de producție fiind deschisă în Dublin.

În prezent, compania își desfășoară activitatea în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări la nivel mondial. Brother are peste 30.000 de angajați la nivel internațional.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult