Categorized | Sport

Off-road pe frig și ploaie la Betfia

Ploaia și frigul nu au reșit să-i țină în casă pe iubitorii de sport, la Betfia având loc un trial off-road la care au participat iubitori ai mașinilor de teren din toată țara. Concursul a fost extrem de dificil pentru că traseul, în pantă, s-a umplut repede de noroi, doar cei mai cunoscători avânt curaj să intre în competiție.

Întrecerea a fost organizată de Asociația umanitară „Descoperă România 4X4”, fiind cel de al șaselea eveniment organizat în Bihor de către  „Descoperă România 4X4”. Evenimentul a avut loc pe un teren privat de câteva hectare, loc care se va numi în viitor – BetfiaPark. Traseele din cadrul trialului au cuprins trei secțiuni: off-road standard, off-road open și off-road pentru ATV-uri. Noutatea pregătită la acest trial a fost posibilitatea de „a-ți face singur traseul”.

La fața locului a fost adus și un buldoexcavator care a modificat traseele în funcție de cerințele concurenților, a celor care au dorit să experimenteze senzațiile produse de off-road sau a celor care au dorit să-și verifice capacitățile propriilor mașini 4×4.

Pe lângă traseele de off-road, „Descoperă România 4×4” a pregătit și numeroase demonstrații surpriză cum au fost trecerea mașinilor de teren  peste mai multe rable, un adevărat festival de senzații tari, precum și bucătăria în aer liber sau locurile de joacă pentru copii.

„Din păcate vremea nu ne-a fost favorabilă, traseul a fost însă bine făcut și ne-a bucurat faptul că au participat mulți oameni.

Următorul trial îl vom organiza tot aici în Parcul Betfia unde toată lumea va putea să vină să își „tureze” autoturismul sau să țină activități culturale sau sportive.

Următorul concurs pe care vrem să îl organizăm aici va fi „Cel mai puternic bărbat din Bihor”, la care ne așteptăm să vină și mai multă lume”

a spus Radu Fărcaș de la Asociația „Descoperă România 4×4”.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4373 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult