Categorized | Social

Elevii vor fi învăţaţi să păstreze curăţenia în Oradea, de reprezentanţi ai Primăriei

Primăria Municipiului Oradea, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, a început în această săptămână o campanie de informare a elevilor de liceu cu privire la importanţa şi necesitatea păstrării curăţeniei stradale şi a colectării selective a deşeurilor.

În cursul campaniei, care se va desfăşura până la sfârşitul lunii noiembrie, vor fi organizate întâlniri informative cu elevii liceelor orădene, acţiuni de igienizare a unor amplasamente din municipiu, precum şi deplasări la depozitul de selectare a deşeurilor ECO Bihor.

Prima acţiune de acest gen a avut loc luni, 29 octombrie, cu elevi ai claselor a IX-a şi a X-a de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu.

La întâlnirea cu elevii au participat Mircea Stejeran, şeful serviciului Servicii Publice şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Oradea, Horia Burlo, din partea RER Ecologic Service şi Breiner Francisc, reprezentant al ECO Bihor.

Elevilor le-au fost prezentate măsurile luate de municipalitate în ultimii ani pentru creşterea gradului de salubritate în municipiu, importanţa menţinerii curăţeniei stradale precum şi date privind selectarea colectivă a deşeurilor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4398 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult