Categorized | Social

Elevii vor fi învăţaţi să păstreze curăţenia în Oradea, de reprezentanţi ai Primăriei

Primăria Municipiului Oradea, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, a început în această săptămână o campanie de informare a elevilor de liceu cu privire la importanţa şi necesitatea păstrării curăţeniei stradale şi a colectării selective a deşeurilor.

În cursul campaniei, care se va desfăşura până la sfârşitul lunii noiembrie, vor fi organizate întâlniri informative cu elevii liceelor orădene, acţiuni de igienizare a unor amplasamente din municipiu, precum şi deplasări la depozitul de selectare a deşeurilor ECO Bihor.

Prima acţiune de acest gen a avut loc luni, 29 octombrie, cu elevi ai claselor a IX-a şi a X-a de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu.

La întâlnirea cu elevii au participat Mircea Stejeran, şeful serviciului Servicii Publice şi Spaţii Verzi din cadrul Primăriei Oradea, Horia Burlo, din partea RER Ecologic Service şi Breiner Francisc, reprezentant al ECO Bihor.

Elevilor le-au fost prezentate măsurile luate de municipalitate în ultimii ani pentru creşterea gradului de salubritate în municipiu, importanţa menţinerii curăţeniei stradale precum şi date privind selectarea colectivă a deşeurilor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult