Categorized | Social

Platoul din faţa Arenei „Antonio Alexe” va fi pus la punct

Săptămâna trecută, Primăria Oradea a finalizat lucrările de amenajare a încă 155 de noi locuri de parcare pe platoul din fața Sălii Sporturilor „Antonio Alexe”. Urmează ca în cursul lunii noiembrie, în alveolele cu pământ amenajate pe platou să fie plantați mai mulți arbori.

Lucrările au fost executate de către firma Selina, fiind realizate în baza contractului de reparații-întreținere străzi.

„Dacă, înaintea acestor lucrări, platoul era doar un spațiu mare, unde se parca haotic, acum această suprafață a fost asfaltată și marcată corespunzător, astfel încât conducătorii auto care vin în  zona Ioșia, să își poată ocupa un loc de parcare cât mai ușor”

se afirmă în comunicatul Primăriei Oradea.

Odată cu asfaltarea platoului și marcarea noilor locuri de parcare, dintre care 147 sunt destinate autoturismelor, iar 8 autocarelor/autobuzelor, au fost reabilitate și aleile din jurul platoului

Urmează ca în cursul lunii noiembrie, în alveolele cu pământ amenajate pe platoul din fața Sălii Sporturilor să fie plantați mai mulți arbori, în cadrul campaniei de plantări organizată în fiecare an de Primăria Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult