Categorized | Social

Platoul din faţa Arenei „Antonio Alexe” va fi pus la punct

Săptămâna trecută, Primăria Oradea a finalizat lucrările de amenajare a încă 155 de noi locuri de parcare pe platoul din fața Sălii Sporturilor „Antonio Alexe”. Urmează ca în cursul lunii noiembrie, în alveolele cu pământ amenajate pe platou să fie plantați mai mulți arbori.

Lucrările au fost executate de către firma Selina, fiind realizate în baza contractului de reparații-întreținere străzi.

„Dacă, înaintea acestor lucrări, platoul era doar un spațiu mare, unde se parca haotic, acum această suprafață a fost asfaltată și marcată corespunzător, astfel încât conducătorii auto care vin în  zona Ioșia, să își poată ocupa un loc de parcare cât mai ușor”

se afirmă în comunicatul Primăriei Oradea.

Odată cu asfaltarea platoului și marcarea noilor locuri de parcare, dintre care 147 sunt destinate autoturismelor, iar 8 autocarelor/autobuzelor, au fost reabilitate și aleile din jurul platoului

Urmează ca în cursul lunii noiembrie, în alveolele cu pământ amenajate pe platoul din fața Sălii Sporturilor să fie plantați mai mulți arbori, în cadrul campaniei de plantări organizată în fiecare an de Primăria Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4374 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult