Categorized | Educatie

La Oradea, concurs de dans în premieră naţională

Clubul de Dans Sportiv Stephany din Oradea va organiza în perioada 3 – 4  noiembrie la Arena Antonio Alexe, pentru prima dată în România „Varadinum dance festival”, un eveniment la care vor participa peste o mie de sportivi din 21 de ţări.

Competiţia este organizată sub înaltul patronaj al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF), Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS), Consiliului Judeţean Bihor şi al Primăriei Municipiului Oradea.

Varadinum Dance Festival va alinia la start peste 1000 de sportivi din România, Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Italia, Franta, Germania, Luxembourg, Republica Moldova, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Ungaria.

O noutate a compeţiei este că faptul că şi-au anuntat participarea şi 13 perechi din Topul Mondial la categoriile WDSF World Open Standard respectiv WDSF World Open Latin.

În programul de duminică vor evolua – perechea vice-campionă mondială de Show Dance al anului 2012, Charles Schmidt – Elena Salikhova din Franţa cu un program incendiar.

Celor mai bune perchi le vor fi acordate diferite cupe, medalii şi premii. Publicul iubior de dans sportiv din municipiul Oradea, va avea posibilitatea de a urmări la Arena „Antonio Alexe” din Oradea evoluţia perechilor din ţară şi din străinătate. Intrarea va fi gratuită, în baza cărţilor de identitate.

DIGI SPORT TV va transmite câte o oră din Galele (Semifinalele şi finalele) competiţiilor Mondiale WDSF World Open Latin & Standard şi WDSF Youth Open Latin & Standard, în săptâmăna de după concurs.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult