Categorized | Educatie

La Oradea, concurs de dans în premieră naţională

Clubul de Dans Sportiv Stephany din Oradea va organiza în perioada 3 – 4  noiembrie la Arena Antonio Alexe, pentru prima dată în România „Varadinum dance festival”, un eveniment la care vor participa peste o mie de sportivi din 21 de ţări.

Competiţia este organizată sub înaltul patronaj al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF), Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS), Consiliului Judeţean Bihor şi al Primăriei Municipiului Oradea.

Varadinum Dance Festival va alinia la start peste 1000 de sportivi din România, Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Italia, Franta, Germania, Luxembourg, Republica Moldova, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Ungaria.

O noutate a compeţiei este că faptul că şi-au anuntat participarea şi 13 perechi din Topul Mondial la categoriile WDSF World Open Standard respectiv WDSF World Open Latin.

În programul de duminică vor evolua – perechea vice-campionă mondială de Show Dance al anului 2012, Charles Schmidt – Elena Salikhova din Franţa cu un program incendiar.

Celor mai bune perchi le vor fi acordate diferite cupe, medalii şi premii. Publicul iubior de dans sportiv din municipiul Oradea, va avea posibilitatea de a urmări la Arena „Antonio Alexe” din Oradea evoluţia perechilor din ţară şi din străinătate. Intrarea va fi gratuită, în baza cărţilor de identitate.

DIGI SPORT TV va transmite câte o oră din Galele (Semifinalele şi finalele) competiţiilor Mondiale WDSF World Open Latin & Standard şi WDSF Youth Open Latin & Standard, în săptâmăna de după concurs.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult