Categorized | Educatie

Oana Lianu, concert de excepţie la Palatul Parlamentului

Dacă în anii precedenţi Oana Lianu a avut şansa de a concerta la Palatul Cotroceni şi la Palatul de Justiţie, la finele lunii trecute a susţinut un concert extraordinar la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Mai mult, ultimele luni ale anului vor fi pline de concerte, orădenii având ocazia să o asculte în cadrul mai multor evenimente de anvergură.

Concertul de la Palatul Parlamentului din Bucureşti a fost organizat cu ocazia împlinirii a cinci ani de existenţă a uneia dintre cele mai de succes corporaţii din România, Leaseplan, Oana Lianu fiind invitata de onoare a evenimentului.

Ultimele luni ale anului 2012 vor fi cu siguranţă pline de evenimente pentru artista Universităţii din Oradea. Astfel, în perioada 6-9 noiembrie va fi invitată la Tg.Jiu, la Festivalul National de Folclor Maria Lătăreţu, unde va concerta şi va fi şi membră a juriului.

Peste doar câteva zile, în 12 noiembrie, Oana Lianu va susţine la Zalău un concert extraordinar cu ocazia împlinirii a 35 de ani de existenţă a Şcolii de Muzică Gheorghe Lazar.

Tot atunci se va lansa şi cartea cu personalităţile care au absolvit instituţia, printre ele aflându-se şi Oana.

În 15 noiembrie, artista va avea un recital deosebit la Facultatea de Litere din Oradea, la invitaţia Prof.univ.Dr. Florin Ciobanu, unde va prezenta Ciclul familial (Cantecul de leagan, Cantecul miresii, Cantecul de catanie si Bocetul) riturile de pasaj, un schimb deosebit între Facultatea de Litere şi Facultatea de Arte.

Tot în 15 noiembrie, dar începand cu ora 19:00 Oana Lianu va susţine un recital cu prilejul lansării noului model Dacia Logan, la Era Shopping.

Ziua Naţională a României o va sărbători atât în ţară, printr-un concert de cântece patriotice susţinut în Aula Magna a Universităţii din Oradea împreună cu Ansamblul folcloric al Facultatii de Arte (ansamblu pe care-l coordoneaza), cât şi în Italia, unde, la invitaţia consulului general la Milano, George Bologan, va susţine un concert special.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Oana Lianu, concert de excepţie la Palatul Parlamentului”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult