Categorized | Educatie

Oana Lianu, concert de excepţie la Palatul Parlamentului

Dacă în anii precedenţi Oana Lianu a avut şansa de a concerta la Palatul Cotroceni şi la Palatul de Justiţie, la finele lunii trecute a susţinut un concert extraordinar la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Mai mult, ultimele luni ale anului vor fi pline de concerte, orădenii având ocazia să o asculte în cadrul mai multor evenimente de anvergură.

Concertul de la Palatul Parlamentului din Bucureşti a fost organizat cu ocazia împlinirii a cinci ani de existenţă a uneia dintre cele mai de succes corporaţii din România, Leaseplan, Oana Lianu fiind invitata de onoare a evenimentului.

Ultimele luni ale anului 2012 vor fi cu siguranţă pline de evenimente pentru artista Universităţii din Oradea. Astfel, în perioada 6-9 noiembrie va fi invitată la Tg.Jiu, la Festivalul National de Folclor Maria Lătăreţu, unde va concerta şi va fi şi membră a juriului.

Peste doar câteva zile, în 12 noiembrie, Oana Lianu va susţine la Zalău un concert extraordinar cu ocazia împlinirii a 35 de ani de existenţă a Şcolii de Muzică Gheorghe Lazar.

Tot atunci se va lansa şi cartea cu personalităţile care au absolvit instituţia, printre ele aflându-se şi Oana.

În 15 noiembrie, artista va avea un recital deosebit la Facultatea de Litere din Oradea, la invitaţia Prof.univ.Dr. Florin Ciobanu, unde va prezenta Ciclul familial (Cantecul de leagan, Cantecul miresii, Cantecul de catanie si Bocetul) riturile de pasaj, un schimb deosebit între Facultatea de Litere şi Facultatea de Arte.

Tot în 15 noiembrie, dar începand cu ora 19:00 Oana Lianu va susţine un recital cu prilejul lansării noului model Dacia Logan, la Era Shopping.

Ziua Naţională a României o va sărbători atât în ţară, printr-un concert de cântece patriotice susţinut în Aula Magna a Universităţii din Oradea împreună cu Ansamblul folcloric al Facultatii de Arte (ansamblu pe care-l coordoneaza), cât şi în Italia, unde, la invitaţia consulului general la Milano, George Bologan, va susţine un concert special.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Oana Lianu, concert de excepţie la Palatul Parlamentului”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult