Categorized | Sport

Jucătorii şi antrenorii de la FC Bihor, arşi la buzunare!

În urma rezultatelor sub așteptări înregistrate de FC Bihor în acest tur de campionat, membrii Adunării Generale au decis marți, 13 noiembrie, diminuarea salariilor cu 25%, atât pentru jucători cât și pentru staff-ul tehnic.

Conform reprezentanţilor clubului, situaţia financiară va rămâne la fel până când echipa va ocupa unul dintre primele două locuri ale clasamentului.

Tot ca măsură disciplinară, clubul a decis să încheie colaborarea cu jucătorii Ognjen Sinik și Adrian Voiculeț.

„Conducerea clubului regretă rezultatele slabe obținute în prima parte a actualei ediții de campionat și își exprimă speranța că în cele două partide care au mai rămas de disputat din tur, jocul echipei se va îmbunătăți”,

se precizează într-un comunicat al FC Bihor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult