Categorized | Social

Centrul de zi pentru bolnavii cu scleroză multiplă a fost inaugurat

Săptămâna s-a încheiat cu un eveniment fericit pentru Oradea. Vorbim aici de inaugurarea Centrul de zi pentru bolnavii cu scleroză multiplă, obiectiv care a fost reabilitat, modernizat şi extins pe bani europeni.

La eveniment au luat parte primarul Ilie Bolojan, Marcel Boloș – secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, consilierul local Florica Cherecheș, reprezentanții Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional 2007-2013, ai Agenției de Dezvoltare Regională Nord Vest şi membrii ai Episcopiei Ortodoxe a Oradiei.

În deschiderea evenimentului a avul loc slujba de sfințire a clădirii, oficiată de episcopul Sofronie Drincec.

Centrul de zi pentru bolnavii cu scleroză multiplă a fost deschis în 1994, iar în prezent deserveşte 370 de bolnavi veniţi din tot judeţul Bihor.

„Astăzi avem o dublă bucurie, în primul rând pentru că finalizăm o investiţie pe domeniul social, iar apoi pentru că ne aflăm la un început de drum în ceea ce priveşte colaborarea dintre Primăria Oradea şi Biserica Ortodoxă, care va prelua în îngrijire acest centru de bolnavi.

Mulţumesc Episcopiei Ortodoxe, mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect, respectiv Agenţiei de Dezvoltare Nord Vest, Ministerului Dezvoltării, consilierului Florica Cherecheş, care în calitatea sa de preşedintă a Comisiei sociale a propulsat pentru implementare o serie de proiecte foarte importante pe domeniul social”

a spus primarul Ilie Bolojan.

În încheiere, secretarul de stat Marcel Boloş a precizat:

„Mă bucur să vad că proiectele la care am lucrat, acum prind viaţă. Mulţumesc întregii mele echipe, în calitate de fost director al Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională”.

Lucrările au presupus reabilitarea şi modernizarea pe o perioadă de 12 luni a unei suprafeţe de 904,19 metri pătraţi, proiectul având o valoare de peste 3 milioane de lei.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Centrul de zi pentru bolnavii cu scleroză multiplă a fost inaugurat”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] OradeaPress Alte stiri:Bolnavii de SM din Alba au un Centru de Informare şi ConsiliereGala […]


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult