Categorized | Cultură

Expoziţie fotografică Liviu-Constantin Demeter

Cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate fotografică, marţi 21 noiembrie, de la ora 18:00, artistul orădean Liviu-Constantin Demeter va organiza o expoziţie personală, în Sala „Studio” a Palatului „Vulturul Negru” din Oradea.

În urmă cu 10 ani, un tânăr plin de elan, s-a înscris la unul din cursurile organizate de Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, cu dorinţa de a afla cât mai multe lucruri despre tainele fotografiei. După absolvire, a devenit membru activ al cunoscutului fotoclub orădean, unde contribuie activ, prin fotografiile realizate, dar şi prin dorinţa de a sprijini, sub orice formă, organizaţia, unde s-a simţit mereu „ca acasă”.

Timpul a zburat şi tânărul membru al Fotoclubului „Nufărul”, Liviu-Constantin Demeter se află la aniversarea a 10 ani, de când a „slujit interesul” artei fotografice orădene, calitate de care mereu s-a mândrit, atât în ţară, cât şi în străinătate. În acest timp s-a maturizat, atât ca vârstă, cât şi ca artist fotograf.

Liviu-Constantin Demeter a realizat numeroase fotografii artistice, care au fost apreciate, atât de publicul vizitator, cât şi de juriile naţionale şi internaţionale. Multe din aceste lucrări au fost acceptate şi premiate la diferite Saloane Naţionale şi Internaţionale de Artă Fotografică. Din lucrările sale au fost organizate două expoziţii personale în Oradea. În anul 2009, devine membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Cu ocazia aniversării, artistul fotograf orădean va organiza o expoziţie personală, în Sala „Studio” al Palatului „Vulturul Negru” din Oradea. Vernisajul expoziţiei va avea loc în prezenţa autorului, marţi 21 noiembrie 2012, ora 18:00.

Lucrările vor fi prezentate de dr. Ramona Novicov, critic de artă, iar la evenimentul aniversar, va fi prezent directorul Bibliotecii Judetene Gheorghe Sincai Oradea Ligia Mirisan şi Radu Pavel, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor. Cu această ocazie, va fi lansat catalogul aniversar, editat sub îngrijirea Editurii „Nufărul” şi realizat cu sprijinul financiar al CJCPCTB.

Organizată sub patronajul AAFR, expoziţia membrului Fotoclubului „Nufărul”, va fi deschisă de fondatorul şi preşedintele acestuia, artistul fotograf Stefan Tóth, care va participa la eveniment şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Naţionale. Momentele muzicale, vor fi oferite participanţilor la vernisaj, de către artistul Thurzó Sándor József, reprezentantul „Cvartetului de coarde Varadinum”.

Expoziţia artistului fotograf Constantin Demeter va rămâne la dispoziţia publicului vizitator, până în data de 06 decembrie 2012, iar intenţiile de vizitare, vor putea fi anunţate la telefoanele 0728.996.485 sau 0726.292.111.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4364 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult