Categorized | Educatie

Fasole cu ciolan de Ziua Naţională

Orădenii vor avea posibilitatea să guste din nou din tradiţionala fasole cu ciolan, preparată în bucătăria Garnizoanei Oradea, cu ocazia Zile Naţionale. Tot pe 1 decembrie, la ora 10:00 vor fi depuse jerbe de flori la statuia lui Mihai Viteazul.

Directorul Casei de Cultură a Municipiului, Flavius Bunoiu a susținut marţi, 27 noiembrie, o conferință de presă în care a prezentat evenimentele de la sfârşitul acestui an.

Astfel, cu ocazia Zilei Naționale a României programul va începe la ora 10:00 și va cuprinde depuneri de jerbe de flori la statuia voievodului Mihai Viteazul, manifestări artistice, dar și servirea tradiționalei „fasole cu ciolan”, preparată în bucătăria Garnizoanei Oradea.

Crăciunul va fi pregătit încă din 16 decembrie, când, de la ora 19:00, va avea loc la Teatrul Regina Maria concertul Ioan Bocsa și Ansamblul de Muzică Tradițională Icoane „Colinde și cântece rituale din Transilvania”.

Înaintea Sărbătorii Crăciunului, pe 24 decembrie, la ora 10:00, Moș Crăciun va sosi pentru cei mici în Gara Oradea, pregătit cu pachete cu dulciuri.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult