Categorized | Educatie

1 Decembrie cu Paula Seling la ERA Shopping Park

Una dintre artistele care au reprezentat cel mai bine România la Eurovision, Paula Seling va cânta de 1 Decembrie, pentru orădeni la ERA Shopping Park. Concertul va începe la ora 18:00, iar la finalul acestuia, artista va rămâne alături de fani pentru o sesiune de autografe.

Declarată cea mai buna artistă a anului 2010 în cadrul Premiilor Muzicale Radio România Actualiăţi, Paula Seling va urca pe scena de la ERA Shopping Park sâmbătă, pe 1 decembrie, începând cu ora 18:00. Într-un show de aproape o oră, îndrăgita artistă va interpreta melodiile care i-au adus aprecierea fanilor. După concert, Paula Seling va rămane alături de fani pentru o sesiune de autografe.

În deschiderea concertului, va evolua ansamblul folcloric „Lioara”.

Intrarea la concert este liberă iar reprezentanţii Era Park vor oferi participanţilor vouchere de cumpărături. Toţi cei care rămân sâmbătă să facă şi cumpărături la ERA Shoppingk Park, dacă au cumpărat diverse produse din orice magazin (cu excepţia Carrefour), în valoare de minim 130 lei (pe un singur bon fiscal), între orele 18:00 – 22:00, vor primi câte un voucher de 40 lei pe care îl pot folosi în acelaşi interval orar la Carrefour.

Voucherele vor putea fi ridicate de la Punctul Info şi vor fi valabile doar pe 1 Decembrie, între orele menţionate.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult