Categorized | Educatie

1 Decembrie cu Paula Seling la ERA Shopping Park

Una dintre artistele care au reprezentat cel mai bine România la Eurovision, Paula Seling va cânta de 1 Decembrie, pentru orădeni la ERA Shopping Park. Concertul va începe la ora 18:00, iar la finalul acestuia, artista va rămâne alături de fani pentru o sesiune de autografe.

Declarată cea mai buna artistă a anului 2010 în cadrul Premiilor Muzicale Radio România Actualiăţi, Paula Seling va urca pe scena de la ERA Shopping Park sâmbătă, pe 1 decembrie, începând cu ora 18:00. Într-un show de aproape o oră, îndrăgita artistă va interpreta melodiile care i-au adus aprecierea fanilor. După concert, Paula Seling va rămane alături de fani pentru o sesiune de autografe.

În deschiderea concertului, va evolua ansamblul folcloric „Lioara”.

Intrarea la concert este liberă iar reprezentanţii Era Park vor oferi participanţilor vouchere de cumpărături. Toţi cei care rămân sâmbătă să facă şi cumpărături la ERA Shoppingk Park, dacă au cumpărat diverse produse din orice magazin (cu excepţia Carrefour), în valoare de minim 130 lei (pe un singur bon fiscal), între orele 18:00 – 22:00, vor primi câte un voucher de 40 lei pe care îl pot folosi în acelaşi interval orar la Carrefour.

Voucherele vor putea fi ridicate de la Punctul Info şi vor fi valabile doar pe 1 Decembrie, între orele menţionate.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult