Categorized | Social

Remus Toderici şi Gáspár Norbert, cei mai buni fotografi de nuntă în 2012

Asociaţia „Euro Foto Art” în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, a organizat ediţia a III-a a Salonului Judeţean „Fotograful de Nuntă a Anului”. În urma jurizării lucrărilor, cele mai importante două trofee ale Salonului au fost acordate fotoreporterului Remus Toderici (Oradea) şi artistului fotograf  Gáspár Norbert din Marghita.

Pentru această ediţie deşi s-au înscris doar 8 fotografi profesionişti din judeţul Bihor cu 70 de imagini alb-negru şi color, datorită nivelului artistic ridicat al lucrărilor, juriul a decis să accepte toate lucrările înscrise în concurs.

Cupa Salonului la categoria portret a fost câştigat de  fotograful Sebastian Emil Remus tot din Oradea pentru lucrarea „Fericire”, iar placheta a fost acordată fotografului Gáspár Norbert din Marghita pentru lucrarea „Bucurie”.

Cupa Salonului la categoria reportaj a revenit artistului fotograf Gáspár Norbert din Marghita, pentru lucrarea „Provocare”, iar placheta a fost acordată fotoreporterului Remus Toderici din Oradea pentru lucrarea ”Sexi”.

Cupa Salonului la categoria „Love Stroy” a fost atribuită fotoreporterului Remus Toderici pentru seria de fotografii intitulată „Love in Fun”.

Placheta Salonului la categoria „Love Stroy” (serii) a fost acordată fotografului Alin Mezei pentru lucrarea „Romanticii”

Vernisajul expoziţiei şi înmânarea festivă a premiilor, a avut loc luni, 03 decembrie 2012, la ora 18:00, la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea (Piaţa 1 Decembrie nr.12).

Noua expoziţie organizată sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România, va rămâne la dispoziţia publicului, în zilele de lucru între orele 09:00 şi 18:00. Intrarea este gratuită.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult