Categorized | Sport

Se alege praful! FC Bihor s-a despărţit şi de Claudiu Niculescu

După ce săptămâna trecută, FC Bihor a rămas fără Sergiu Olteanu, dat afară pentru rezultatele nesatisfăcătoare, joi s-a hotărât şi rezilierea de comun acord a contractului antrenorului Claudiu Niculescu. Cel mai probabil, în locul lui va reveni Gherghe Ghiţ.

La FC Bihor apele sunt din ce în ce mai tulburi. Deşi este foarte clar că şansele de promovare sunt inexistente şi că, în aceste condiţii, nu mai este nimic de pierdut, conducătorii echipei orădene au decis să se despartă de antrenorul Claudiu Niculescu, în loc să pună la punct un plan de redresare a echipei şi de pregătire a acesteia în vederea promovării în sezonul viitor în Liga I.

Cu un proiect bine gândit şi cu un antrenor capabil să construiască în timp o echipă şi fără presiunea rezultatelor, FC Bihor ar fi putut căpăta omogenitatea necesară unui joc de calitate şi ar fi avut mai multe şanse să îşi atringă ţinta, măcar în următoarea ediţie a campionatului.

Decizia de schimbare a fost luată după o discuţie avută de antrenor cu co-finanţatorul Marius Vizer.

Cu Claudiu Niculescu la cârmă, FC Bihor a înregistrat în acest final de tur, trei înfrângeri, trei egaluri şi doar două victorii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult