Categorized | Social

Oradea Press vă urează „La Mulţi Ani!” şi un 2013 plin de realizări!

Oradea Press vă urează un călduros „La Mulţi Ani”, şi un 2013 alături de cei dragi, cu sănătate, putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii! De asemenea, vă promitem că şi în 2013 vă vom oferi informaţie de calitate, fără exagerări şi titluri bumbastice sau şocante.

Vă mulţumim că în 2012 aţi fost alături de noi şi vă aşteptam să ne vizitaţi şi în 2013, an în care ne propunem să vă oferim aceeaşi informaţie de calitate.

Statisticile pe anul 2012 ne încurajează să credem că o bună parte dintre orădeni găsesc informaţie de calitate pe Oradea Press, lucru care ne onorează.

Încheiem anul 2012 cu 94.618 vizite şi 72,613 vizitatori unici. Cele mai multe vizite şi cei mai mulţi vizitatori unici au fost înregistraţi în luna mai (11.536 vizite şi 9.664 de vizitatori unici).

Cei mai mulţi cititori au venit din Oradea 35,24%, urmaţi de cei din Bucureşti, 15,95%, Cluj Napoca 4,46%, Arad 4,35%, Timişoara 3,75% şi… Los Angeles 1,85%.

Tuturor celor care ne-au citit le mulţumim şi le promitem că în 2013 vor găsi în noi un aliat important în dorinţă de a se informa.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4388 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult