Categorized | Social

Sâmbătă, puteți scăpa de uleiul uzat

La fel ca în anul care s-a încheiat, și în 2013, voluntarii unei asociații din municipiu, îi vor ajuta pe orădeni să scape de uleiul uzat. Acțiunea de colectare va avea loc sâmbătă, între 10:00 și 14:00, în patru locuri, amenajate special în Oradea.

Cele patru puncte de coletare la care orădenii sunt așteptați cu recipientele cu ulei uzat, sunt: parcarea de la Lotus Market – lângă şosea, parcarea din faţa pieţii din Rogerius, în faţa pieţii din Ioşia și în centru pe strada Independenţei, lângă statuia lui Mihai Eminescu.

„Este recomandat ca uleiul folosit, să fie răcit şi să turnat înapoi în flaconul lui, sau în orice recipient incasabil curat, cu capac etanş şi să fie în acest fel păstrat până la predare”

se afirmă într-un comunicat al Asociației Societatea Carpatină Ardeleană 91 Oradea – Bihor, semnat de cea care a pus la punct proiectul, Lilla Bara.

Mai mult, toţi cei care vor alege să scape de uleiul uzat în acest fel vor participa la o tombolă. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul mijloacelor mass media şi personal, prin telefon.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult