Categorized | Social

Sâmbătă, puteți scăpa de uleiul uzat

La fel ca în anul care s-a încheiat, și în 2013, voluntarii unei asociații din municipiu, îi vor ajuta pe orădeni să scape de uleiul uzat. Acțiunea de colectare va avea loc sâmbătă, între 10:00 și 14:00, în patru locuri, amenajate special în Oradea.

Cele patru puncte de coletare la care orădenii sunt așteptați cu recipientele cu ulei uzat, sunt: parcarea de la Lotus Market – lângă şosea, parcarea din faţa pieţii din Rogerius, în faţa pieţii din Ioşia și în centru pe strada Independenţei, lângă statuia lui Mihai Eminescu.

„Este recomandat ca uleiul folosit, să fie răcit şi să turnat înapoi în flaconul lui, sau în orice recipient incasabil curat, cu capac etanş şi să fie în acest fel păstrat până la predare”

se afirmă într-un comunicat al Asociației Societatea Carpatină Ardeleană 91 Oradea – Bihor, semnat de cea care a pus la punct proiectul, Lilla Bara.

Mai mult, toţi cei care vor alege să scape de uleiul uzat în acest fel vor participa la o tombolă. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul mijloacelor mass media şi personal, prin telefon.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult